Νέα ειδική έκδοση για το Citroen C3 Aircross!

Το γαλλικό compact SUV είναι ένα εκ των best seller μοντέλων της μάρκας, προσφέρεται πλέον με μια νέα εξοπλιστική έκδοση, την C-Series, που ενσωματώνει πλούσιο εξοπλισμό και προσφέρεται σε προσιτή τιμή, που ξεκινάει από τα 17.500 ευρώ.

Η ειδική έκδοση C-Series ξεχωρίζει με τα νέα στιλιστικά χαρακτηριστικά που ενσωματώνει. Πιο συγκεκριμένα υπάρχουν ανοδιώμενα πλαίσια σε σκούρο κόκκινο χρώμα που εντοπίζονται στους προβολείς και στα καλύμματα των εξωτερικών καθρεπτών. Το λογότυπο C-Series βρίσκεται στις εμπρός πόρτες κάτω από τους καθρέπτες, δηλώνοντας έτσι ότι κάτι ξεχωριστό έχει αυτό το μοντέλο. Το Citroen C3 Aircross C-Series, είναι εξοπλισμένο με νέες ζάντες αλουμινίου 16 ιντσών, έχει πίσω φιμέ τζάμια, αλλά και διχρωμία στην οροφή σε λευκό ή μαύρο χρώμα. Για την ακρίβεια υπάρχουν τέσσερις χρωματικοί συνδυασμοί, με μαύρη οροφή στα χρώματα αμαξώματος Artense Grey, Platinium Grey και Natural White, αλλά και με λευκή οροφή στο μαύρο χρώμα Perla Nera.

Στην καμπίνα υπάρχουν άνετα καθίσματα με το λογότυπο C-Series να βρίσκεται πάνω τους, όπως και στο κατώφλι της πόρτας. Από εκεί κι έπειτα, ξεχωρίζει το σύστημα infotainment με την έγχρωμη οθόνη αφής 7 ιντσών, με λειτουργία Mirror Screen και συμβατή με τα πρωτόκολλα Android Auto και Apple CarPlay. Σαφώς και υπάρχει αυτόματος κλιματισμός, όπως κι αυτόματη λειτουργία υαλοκαθαριστήρων και προβολέων, με τους τελευταίους να ενσωματώνουν το σύστημα cornering light. Στην υπηρεσία του οδηγού είναι κι όλα τα συστήματα για την υποστήριξή του, καθώς επίσης Hill Assist, Speed Limit Information (αναγνωρίζει τα σήματα του Κώδικα Οδικής Κυκλοφορίας που προσδιορίζουν τη μέγιστη επιτρεπόμενη ταχύτητα) και Intelligent Speed Adaptation που προσαρμόζει την ταχύτητα κίνησης στο cruise control ανάλογα με την μέγιστη επιτρεπόμενη ταχύτητα.

Το C3 Aircross C-Series, είναι διαθέσιμο σε τρία μηχανικά σύνολα, ένα βενζίνης και δύο diesel. Στη βάση της γκάμας τοποθετείται ο βενζινοκινητήρας των 1.2 λίτρων PureTech Turbo με απόδοση 110 ίππων. Οι diesel επιλογές είναι με τον BlueHDi των 1,5 λίτρων με απόδοση 100 και 120 ίππων, που συνδυάζονται αντίστοιχα με χειροκίνητο και αυτόματο (EAT6) κιβώτιο 6 ταχυτήτων.

Get it on Google Play Download on the App Store