Νέα σπορ έκδοση Skoda Fabia Cup Edition

Η Skoda γιορτάζει την επί τρία συνεχή χρόνια κυριαρχία της Fabia R5 στην WRC 2 κατηγορία του Παγκόσμιου Πρωταθλήματος Ράλλυ, προσφέροντας μια νέα ειδική έκδοση με έντονο το σπορ DNA του αγωνιστικού αυτοκινήτου, διατηρώντας όμως σε πολύ προσιτά επίπεδα την τιμή απόκτησής του.

Δείτε ακόμη: Τα φθηνότερα αυτοκίνητα με φυσικό αέριο

Πρόκειται για την Fabia Cup Edition, η οποία βασίζεται στην έκδοση 1.0 λτ. TSI Style και συνδυάζει τον πλούσιο στάνταρ εξοπλισμό με τις σβέλτες επιδόσεις και τα σπορτίφ χαρακτηριστικά.

Εξωτερικά, οι ζάντες αλουμινίου 16 ιντσών σε μαύρο χρώμα, συνδυάζονται με το ειδικό πακέτο διχρωμίας με λευκό χρώμα αμαξώματος, μαύρους καθρέφτες και μαύρη οροφή. Τα πίσω παράθυρα είναι φιμέ, ενώ τα λογότυπα Edition Cup στα πλαϊνά και το πίσω μέρος κάνουν γνωστή την ταυτότητα του μοντέλου.

Στο εσωτερικό, τα επιπλέον στοιχεία εξοπλισμού που διαφοροποιούν αυτή την ξεχωριστή Fabia, είναι το 3άκτινο δερμάτινο πολυλειτουργικό τιμόνι Supersport και τα σπορ καθίσματα εμπρός.

Ο 1.0 TSI κινητήρας αποδίδει 110 ίππους και 200 Nm ροπής από τις 1.500 σ.α.λ., προσφέρει επιτάχυνση από 0-100 χλμ./ώρα σε 9,5 δευτερόλεπτα, τελική ταχύτητα 196 χλμ./ώρα, κατανάλωση 4,4 λτ./100 χλμ. και εκπομπές CO2 103 γρ./χλμ.

Δείτε ακόμη: Tα πρώτα σε πωλήσεις αυτοκίνητα βενζίνης

Η Fabia Cup Edition προσφέρεται με προτεινόμενη τιμή λιανικής 14.900 ευρώ, όση και η τιμή της «απλής» έκδοσης, χωρίς τον επιπλέον σπορ εξοπλισμό, διχρωμίες κλπ. Σημειώνεται ότι η συγκεκριμένη έκδοση θα διατίθεται αποκλειστικά στον χρωματικό συνδυασμό λευκό αμάξωμα με μαύρη οροφή και καθρέπτες.

Get it on Google Play Download on the App Store