Οι τιμές της νέας Mercedes C-Class στην Ελλάδα

Η Mercedes C-Class διατίθεται από το 2014, ενώ στις αρχές του 2018 και συγκεκριμένα τον Φεβρουάριου, η γερμανική μάρκα έκρινε πως ήρθε η ώρα για την ανανέωση της. Πλέον, η ελληνική αντιπροσωπεία ανακοίνωσε την άφιξη του μοντέλου και στην χώρα μας.

Δείτε ακόμη: Τα best seller μοντέλα ανά χώρα στην Ευρώπη

Η αναβάθμιση της Mercedes C-Class δεν έχει αγγίξει το αισθητικό κομμάτι τόσο, όσο το τεχνολογικό. Σχεδιαστικά λοιπόν, οι αλλαγές είναι εξαιρετικά περιορισμένες και εντοπίζονται στην ελαφρώς ανασχεδιασμένη μάσκα και τους επίσης ανασχεδιασμένους προφυλακτήρες, και τα αναβαθμισμένα φώτα LED εμπρός και πίσω. Νέες είναι και οι ζάντες αλουμινίου 17 ιντσών, ενώ πλουσιότερη κατά δύο χρώματα είναι και η χρωματική παλέτα του αμαξώματος.

Στο εσωτερικό η μεγαλύτερη αλλαγή έχει να κάνει με την δυνατότητα επιλογής του ψηφιακού πίνακα οργάνων 12,3 ιντσών (τον έχουμε δει και σε άλλα μοντέλα και φυσικά εδώ στην E-Class στο video που σας παρουσιάσαμε). Εκτός αυτής της αλλαγής όμως, έχουμε νέο τιμόνι, με πάνελ αφής και νέα οθόνη για το σύστημα πολυμέσων 10, 25 ιντσών (προαιρετικός εξοπλισμός, βασικός είναι η οθόνη 7,0 ιντσών). Περισσότερα όμως για την ανανεωμένη C-Class μπορείτε να διαβάσετε εδώ και εδώ.

Όσον αφορά τις τιμές της τώρα, αυτές ξεκινούν από τα 31.435 ευρώ στην έκδοση C 160 με τον 1.6 λτ. κινητήρα των 129 ίππων. Η αντίστοιχη Estate έκδοση ξεκινά από τα 36.965 ευρώ. Από την άλλη η Coupe C-Class στην βάση της γκάμας της έχει την έκδοση C 180 που κοστίζει 37.595 ευρώ και τέλος η Cabriolet ξεκινά από τα 52.950 ευρώ για την έκδοση C 200. Όσον αφορά στην Mercedes-AMG C 43 αυτή κοστίζει 80.791, 84.818, 82.971 και 92.582 ευρώ στις εκδόσεις Sedan, Estate, Coupe και Cabriolet αντίστοιχα.

Διαβάστε επίσης: Στα σκαριά νέα μικρή ηλεκτρική Mercedes

Πιο κάτω, μπορείτε να δείτε αναλυτικά τις εκδόσεις και τις τιμές του μοντέλου στη χώρα μας προ φόρων αλλά και μετά φόρων καθώς και τη μηνιαία χρηματοδότηση με προκαταβολή 30%, ονομαστικό επιτόκιο 8,4% (πλέον εισφοράς Τραπ. 0,6%) και διάρκεια χρηματοδότησης 60 μήνες.

Get it on Google Play Download on the App Store