Οι τιμές του νέου Honda CR-V e:HEV

Ανακοινώθηκαν οι τιμές του ανανεωμένου Honda CR-V για την ελληνική αγορά, το οποίο περιλαμβάνει στον στάνταρ εξοπλισμό για πρώτη φορά την προηγμένη υβριδική τεχνολογία της Honda και φέρει πλέον το διακριτικό e:HEV (όπως και το νέο Jazz e:HEV). Επιπλέον, στην γκάμα του προστίθεται η νέα σπορτίφ έκδοση Sport Line.

Εκτός από την προσθήκη του διακριτικού e:HEV στην ονομασία τους, τα CR-V φέρουν επίσης το νέο λογότυπο Honda με μπλε περίγραμμα, ως ένδειξη των μοντέλων χαμηλών ρύπων. Η νέα έκδοση Sport Line λανσάρεται μαζί με πολυάριθμες αναβαθμίσεις σε όλες τις εκδόσεις της 5ης γενιάς του CR-V. Ο εσωτερικός διάκοσμος αναβαθμίζεται με ένα λαμπερό ασημί φινίρισμα στην κεντρική κονσόλα, τις πόρτες και το ταμπλό. Ένα ακόμα στοιχείο αναβάθμισης είναι το νέο σχέδιο ζαντών αλουμινίου 18 ιντσών για όλες τις εκδόσεις και φιμέ κρύσταλλα για τα μοντέλα SE ή Elegance. Ασύρματη φόρτιση κινητού διατίθεται με τα κορυφαία μοντέλα EX ή Executive. Επιπλέον, η νέα έκδοση Sport Line – που διατίθεται σε χρωματισμούς Crystal Black Pearl ή Platinum White Pearl – υιοθετεί σκούρες διακοσμητικές πινελιές που τονίζουν τη γοητεία του CR-V e:HEV.  Τέτοιες πινελιές υπάρχουν στους προβολείς, στους εξωτερικούς καθρέπτες και στα σκούρα χρωμιωμένα διακοσμητικά, ενώ μαύρο φινίρισμα χρησιμοποιείται στις ζάντες αλουμινίου και στα μπουλόνια των τροχών.

Το CR-V e:HEV υιοθετεί την πολύ αποδοτική, προηγμένη υβριδική τεχνολογία της Honda, που λανσαρίστηκε για πρώτη φορά στο CR-V το 2019. Η τεχνολογία Intelligent Multi-Mode Drive (i-MMD) συνδυάζει δύο ηλεκτροκινητήρες, έναν βενζινοκινητήρα κύκλου Atkinson, καινοτόμο κιβώτιο και τρία ευφυή προγράμματα οδήγησης (driving modes), προσφέροντας κορυφαία επίπεδα αθόρυβης και αποδοτικής λειτουργίας. Διατίθεται σε προσθιοκίνητες (FWD) και τετρακίνητες (AWD) εκδόσεις.

Το CR-V e:HEV εξοπλίζεται με ένα κινητήρα 2.0 λτ. i-VTEC, με μέγιστη ισχύ 145 ίππους στις 6.200 σ.α.λ. και 175 Nm στις 4.000 σ.α.λ. και ένα ισχυρό ηλεκτροκινητήρα 184 ίππων και 315 Nm ροπής (συνδυαστική ισχύς  184 PS). Το υβριδικό σύστημα εκπέμπει από 151 γρ./χλμ. CO2, με μεικτή κατανάλωση 6,6 λτ./100 χλμ. το FWD και 161 γρ./χλμ. CO2 με 7,1 λτ./100 χλμ. κατανάλωση το AWD (WLTP). Το τυπικό 0-100 χλμ./ώρα ολοκληρώνεται σε 8,6 δλ. στο FWD και σε 8,0 δλ. στο AWD, με την τελική ταχύτητα να σταματά στα 180 χλμ./ώρα. Παράλληλα, η τελευταία τεχνολογία τετρακίνησης της Honda -το Real Time AWD with Intelligent Control System- σε συνδυασμό με την αυξημένη απόσταση από το έδαφος, παρέχει στα μοντέλα AWD τη δυνατότητα κίνησης παντός εδάφους.

Το ανανεωμένο CR-V είναι διαθέσιμο στην ελληνική αγορά σε 7 εκδόσεις και σε τιμές που ξεκινούν από 37.700 ευρώ.

Comfort 2WD με 37.700€

Elegance 2WD/4WD από: 41.700€

Sport Line 2WD/4WD από: 43.700€

Lifestyle 4WD με 48.500€

Executive 4WD με 51.500€

Get it on Google Play Download on the App Store