Οι τιμές του νέου Kia Ceed GT και ProCeed στην Ελλάδα

Η ελληνική αντιπροσωπεία της Kia ανακοίνωσε τις τιμές του πιο σπορ μικρομεσαίου μοντέλου της Ceed GT και του πρώτου fastback στην γκάμα της ProCeed, τα οποία θα λανσαριστούν μέσα στους προσεχείς μήνες.

Διαβάστε ακόμη: Πρεμιέρα με παγκόσμιο ρεκόρ για το Hyundai i30 Fastback N (+video)

Το νέο Kia ProCeed θα διατεθεί μόνο στις κορυφαίες εκδόσεις GT-Line και στην GT. To ProCeed 1.0 T-GDi 120 PS GT-Line κοστίζει από 22.200 ευρώ και στον εξοπλισμό του περιλαμβάνονται κυριολεκτικά τα πάντα, συν το δυναμικό πακέτο εμφάνισης. Το ProCeed GT 1.6 T-GDi 204 PS πωλείται από 28.700 ευρώ με ακόμα πιο πλούσιο επίπεδο εξοπλισμού.

Το μήκους 4.605 χλστ. ProCeed διακρίνεται από το λογότυπο GT στη μάσκα, το δυναμικού σχεδιασμού προφυλακτήρα με το μεγάλο αεραγωγό και την κόκκινη επένδυση χαμηλά στο σπόιλερ, τις ποδιές στα μαρσπιέ, τις τραπεζοειδείς απολήξεις των εξατμίσεων και τις πολυάκτινες ζάντες αλουμινίου των 17 ή 18 ιντσών στο GT-Line και των 18 ιντσών στάνταρ στο GT. Στο εσωτερικό το ProCeed GT ξεχωρίζει από τα νέα σπορ καθίσματα με επένδυση μαύρου δέρματος και σουέτ, τις κόκκινες ραφές και το λογότυπο GT. Επιπλέον, τα ProCeed GT-Line και GT διαθέτουν πιο χαμηλή κατά 5 χιλιοστά ανάρτηση από τα Ceed και Sportswagon και ειδικές ρυθμίσεις για την περεταίρω βελτίωση της δυναμικής συμπεριφοράς του αυτοκινήτου.

Διαβάστε ακόμη: Kia Rio από 12.190 ευρώ, με εκπτώσεις και 7ετή εγγύηση

Το νέο, κορυφαίο στην γκάμα Ceed GT θα είναι διαθέσιμο από 26.600 ευρώ, συνοδευόμενο με υπερπλήρη εξοπλισμό ανέσεων και ασφαλείας. Την κίνησή του αναλαμβάνει ο 1.6 λτ. βενζινοκινητήρας T-GDi ο οποίος αποδίδει 204 ίππους στις 6.000 σ.α.λ. και 265 Nm ροπής από τις 1.500 έως και τις 4.500 σ.α.λ. Το μοτέρ περνά την κίνηση στους εμπρός τροχούς, με τη βοήθεια χειροκίνητου κιβωτίου έξι σχέσεων ή με αυτόματο 7τάχυτο, διπλού συμπλέκτη. Επιδόσεις ακόμα δεν έχουν ανακοινωθεί τόσο για το Ceed GT, όσο και για το ProCeed GT.

Get it on Google Play Download on the App Store