Οι τιμές του νέου MINI στην Ελλάδα

Στην Ελλάδα βρίσκεται πλέον το ανανεωμένο MINI και η ελληνική αντιπροσωπεία ανακοίνωσε τις τιμές του τόσο για το 3θυρο και το 5θυρο αμάξωμα, όσο και για το Cabrio. Εμείς είχαμε την ευκαιρία να έχουμε μία σύντομη πρώτη επαφή μαζί του και να διαπιστώσουμε από κοντά τις αλλαγές του. 

Δείτε ακόμη: Σχεδίασε το MINI σου από το κινητό σου

Εξωτερικά, το ανανεωμένο MINI λοιπόν, έχει να επιδείξει νέας σχεδίασης φωτιστικά σώματα εμπρός (LED με τεχνολογία matrix προαιρετικά) και πίσω, καινούργιες ζάντες αλουμινίου, νέα σήματα και τρία νέα μεταλλικά χρώματα (Emerald Grey, Starlight Blue, και Solaris Orange).

Στο εσωτερικό του, το τιμόνι είναι ανανεωμένο και έχει και αυτό το νέο σήμα της μάρκας και η οθόνη του συστήματος πολυμέσων είναι νέα, μεγέθους 6,5 ιντσών και αποτελεί βασικό εξοπλισμό. Στις αλλαγές του MINI συγκαταλέγονται νέες επενδύσεις, χρωματικοί συνδυασμοί και η αυξημένη δυνατότητα εξατομίκευσής του, καθώς πλέον μπορείς να μπεις στο διαδίκτυο (yours-customised.mini) και να σχεδιάσεις τα δικά σου αξεσουάρ που θα κάνουν το αυτοκίνητό σου πραγματικά μοναδικό.

Μηχανικά, το ανανεωμένο MINI δεν έχει να επιδείξει ιδιαίτερες αλλαγές πέραν του αυτόματου κιβωτίου ταχυτήτων, το οποίο πλέον είναι 7άρι διπλού συμπλέκτη (Steptronic με νέο επιλογέα) και 8άρι αυτόματο στις εκδόσεις Cooper SD και Cooper Works.

Όσον αφορά στις τιμές τώρα, το 3θυρο MINI ξεκινά από τις 19.740 ευρώ στην έκδοση One με τον 1.5 λτ. βενζινοκινητήρα των 102 ίππων. Η αντίστοιχη πετρελαιοκίνητη έκδοση κοστίζει 21.365 ευρώ και αποδίδει 95 ίππους. Όσον αφορά τις πεντάθυρες εκδόσεις, οι τιμές είναι αντίστοιχα στα 20.665 ευρώ και 22.355 ευρώ. Από την άλλη οι παραπάνω εκδόσεις στο Cabrio αμάξωμα είναι στα 26.710 ευρώ και 31.105 ευρώ (με τα 116 άλογα στη συγκεκριμένη περίπτωση η έκδοση Cooper D).

Διαβάστε επίσης: Ανανέωση για τα MINI Hatch και Convertible με καινούργια κιβώτια

Πιο κάτω μπορείτε να δείτε αναλυτικά τις εκδόσεις του ανανεωμένου MINI στη χώρα μας και τις τιμές του.

Get it on Google Play Download on the App Store