Οι τιμές του Kia Picanto X-line στην χώρα μας

Το Kia Picanto X-Line, η πιο… σκληροτράχηλη έκδοση του λιλιπούτειου μοντέλου της κορεάτικης μάρκας πάτησε τους τροχούς της και επί ελληνικού εδάφους και είναι διαθέσιμη με τα δύο γνώριμα μοτέρ που εξοπλίζουν ήδη το Picanto. Αυτά είναι το ατμοσφαιρικό 1.2 λτ. με 84 ίππους και το 1.0 λτ. τούρμπο με 100 ίππους.

Δείτε ακόμη: Video: Το Kia Stonic με κάθε λεπτομέρεια

Το Kia Picanto X-Line είναι μακρύτερο κατά 7,5 εκ. (3.670 χλστ.), φαρδύτερο κατά 3 εκ. (1.625 χλστ.) και κυρίως ψηλότερο κατά 1,5 εκ. (1.500 χλστ.) από τις υπόλοιπες εκδόσεις Picanto χάρη στη νέα SUV ανάρτησή του που του χαρίζει και μεγαλύτερη απόσταση από το έδαφος (154 χλστ. από 141 χλστ.).

Ο στάνταρντ εξοπλισμός της έκδοσης X-Line του Kia Picanto περιλαμβάνει μεταξύ άλλων, ηλεκτρική ηλιοροφή, ηλεκτρικούς αναδιπλούμενους καθρέπτες με LED φλας, Sport προφυλακτήρες και ποδιές μεταλλικής εμφάνισης εμπρός και πίσω, πλευρικά μαρσπιέ και sport πλαϊνά προστατευτικά, διπλή εξάτμιση, sport δερμάτινο σαλόνι με διχρωμία γκρί/lime (πράσινο ανοιχτό), sport πεντάλ αλουμινίου, πίσω αισθητήρες παρκαρίσματος και νέο σετάρισμα στην ανάρτηση.

Διαβάστε επίσης: Δοκιμή Kia Picanto 1.2 λτ. 84 PS GT-Line

Η τιμή πώλησης του Kia Picanto X-Line θα είναι στα 13.390 ευρώ στην έκδοση με τον ατμοσφαιρικό 1.2 λτ. και στα 14.790 με τον 1.0 λτ. turbo των 100 ίππων.

Get it on Google Play Download on the App Store