VW Tiguan Allspace για Extra Large ανέσεις!

Η Volkswagen διευρύνει τις επιλογές στη μεγάλη οικογένεια των SUV μοντέλων της με το νέο Tiguan Allspace, το οποίο προσφέρει ακόμα μεγαλύτερες ανέσεις, αφού διαθέτει δύο ακόμα θέσεις (7 συνολικά), συν ακόμα περισσότερο χώρο για τις αποσκευές. Το μεγαλύτερο Tiguan Allspace, ξεκίνησε το λανσάρισμά του και στην ελληνική αγορά με πλούσιο στάνταρ εξοπλισμό και σε εκδόσεις με κινητήρες βενζίνης και πετρελαίου.

Δείτε ακόμη: VW T-Cross: Το ασφαλέστερο μικρό SUV

Εξωτερικά, στο μόνο σημείο που διαφέρει σε σχέση με το Tiguan, είναι το μακρύτερο μεταξόνιο και πίσω μέρος του, που συνολικά αυξάνουν το μήκος του αμαξώματος κατά 215 χιλιοστά. Το Tiguan Allspace έχει μήκος 4.701 χλστ., πλάτος 1.839 χλστ., ύψος 1.674 χλστ. και μεταξόνιο 2.787 χλστ. Εύλογα, η αύξηση των εξωτερικών διαστάσεων ωφέλησε τους διαθέσιμους χώρους για τους επιβάτες, αφού στον στάνταρ εξοπλισμό ανήκουν οι δύο επιπλέον αναδιπλούμενες θέσεις στο πορτ μπαγκάζ. Το τελευταίο, έχει πλήρως εκμεταλλεύσιμο σχήμα και μεγάλο άνοιγμα, ενώ η χωρητικότητά του διαμορφώνεται στα 230 λτ. με την 3η σειρά καθισμάτων, στα 700 λίτρα με την 5θέσια διάταξη και στα 1.775 λτ. με πεσμένα τα καθίσματα και της δεύτερης σειράς.

Για την κίνηση του νέου Tigan Allspace υπάρχουν οι εκδόσεις βενζίνης 1.5 TSI 150PS ACT EVO DSG7 (από 34.910 ευρώ) και 2.0 TSI 190PS 4Motion DSG7 (από 42.240 ευρώ), καθώς και οι πετρελαίου 2.0 TDI 150PS DSG7 (από 36.910 ευρώ) και 2.0 TDI 190PS 4Motion DSG7 (42.020 ευρώ). Αξίζει να αναφερθεί ότι η τιμή της αρχικής έκδοσης διαμορφώνεται στα 28.782 ευρώ για ειδικές κατηγορίες πελατών (π.χ. πολύτεκνοι, άτομα με ειδικές ανάγκες κ.λπ.).

Δείτε ακόμη: VW Tiguan 1.5 TSI 150 PS με όφελος 1.200 ευρώ

Το Tiguan Allspace διατίθεται αποκλειστικά στην πλούσια έκδοση Advance, με πολύ πλούσιο εξοπλισμό. Αυτός περιλαμβάνει 7 αερόσακους, όλες τις ηλεκτρικές ευκολίες, αυτόματη λειτουργία μεγάλης σκάλας φώτων, ζάντες αλουμινίου 17 ιντσών, 3ζωνικό κλιματισμό, κάμερα οπισθοπορείας και Park Assist, ηλεκτρικό κλείσιμο χώρου αποσκευών, προβολείς ομίχλης, πίσω φώτα LED, σύστημα πολυμέσων με οθόνη αφής 8 ιντσών, σκούρα πίσω παράθυρα και παρά ακόμη στοιχεία.

Επιπλέον, στο βασικό εξοπλισμό το Tiguan Allspace διαθέτει και όλες τις τεχνολογίες ασφάλειας που εξοπλίζουν και το «απλό» Tiguan, όπως είναι το Adaptive Cruise Control, το σύστημα επιτήρησης περιβάλλοντος χώρου (Front Assist με City Emergency Braking και Pedestrian Monitoring), η υποβοήθηση αλλαγής λωρίδας (Lane Assist), το ενεργό καπό (Active Hood) και το αυτόματο σύστημα πέδησης μετά τη σύγκρουση (Multi Collision Brake). Όσον αφορά τη συνδεσιμότητα, το Tiguan Allspace διαθέτει στο βασικό του εξοπλισμό τις υπηρεσίες Volkswagen Connect ενώ μπορεί να διασυνδεθεί με κινητά τηλέφωνα μέσω της App Connect.

Δείτε ακόμη: Τα καινοτόμα συστήματα ασφαλείας του VW T-Roc

Get it on Google Play Download on the App Store