Alfa Romeo 4C Spider Italia: Μια Ιταλίδα στο Σικάγο!

Την έκθεση του Σικάγο επέλεξε η Alfa Romeo για να παρουσιάσει την 4C Italia του 2020 και να ανακοινώσει ότι μόλις 15 από τα 108 κομμάτια που θα κατασκευάσει, θα είναι διαθέσιμα στην αγορά των Η.Π.Α.

Οι παραγγελίες θα ξεκινήσουν στο 2ο μισό του έτους κι όπου πέρα από το μοναδικό χρώμα Misano Blue Metallic, η 4C έχει βαμμένες τις εισαγωγές του αέρα σε Piano Black, ενώ στο πλάι υπάρχουν τα γράμματα 4C Spider Italia στα χρώματα της ιταλικής σημαίας.

Δείτε ακόμη: Απίθανη Alfa Romeo 4C με 337 ίππους (+video)

Όμως και στο εσωτερικό οι σχεδιαστές πραγματοποίησαν μικρές αλλαγές για την έκδοση Italia, μιας και υπάρχει αναβαθμισμένος εξοπλισμός άνεσης, ο οποίος περιλαμβάνει κάμερα οπισθοπορείας, cruise control και πίσω σένσορες παρκαρίσματος. Το κυριότερο σημείο όμως είναι η πλακέτα στη κεντρική κονσόλα με τον αύξοντα αριθμό του αυτοκινήτου, τονίζοντας έτσι το σπάνιο χαρακτήρα του μοντέλου.

Διαβάστε επίσης: Πισωκίνητο Fiat 500 με μοτέρ από Alfa Romeo 4C 350 PS (+video)

Μηχανικές αλλαγές δεν υπάρχουν κι έτσι η Alfa Romeo 4C Italia Spider θα κινείται από τον turbo κινητήρα των 1,75 λίτρων και 240 ίππων. Μπορεί να μην σας φαίνονται πολλά τα άλογα, αλλά σε συνδυασμό με το χαμηλό βάρος λόγω του ανθρακονημάτινο monocoque, η 4C προσφέρει εξαιρετικές επιδόσεις. Για την ακρίβεια το 0-96 χλμ./ώρα ολοκληρώνεται σε 4,1 δλ., με την τελική ταχύτητα να φτάνει τα 257 χλμ./ώρα.

Get it on Google Play Download on the App Store