Νέα συλλεκτική Alfa Giulietta Veloce S για πολύ λίγους

Η Alfa Romeo παρουσίασε μια έκδοση εξαιρετικά περιορισμένης παραγωγής για την Giulietta, διαθέσιμη μόνο με την κορυφαία Veloce και απευθυνόμενη σε μόλις 30 τυχερούς.

Η Veloce S ξεχωρίζει χάρις στις κόκκινες λεπτομέρειες του αμαξώματος, οι οποίες ειδικά με το Alfa Black των φωτογραφιών κάνουν το μάτι να ξεχνά πως μιλάμε για αυτοκίνητο που παρουσιάστηκε το 2009. Εκτός από το μαύρο χρώμα, προσφέρονται επίσης τα Alfa White και Stromboli Grey. Οι χαρακτηριστικές ζάντες των 18 ιντσών δεν θα μπορούσαν να λείπουν, ούτε οι κόκκινες δαγκάνες των φρένων.

Δείτε ακόμα: Alfa Romeo και Honda οι πιο έμπιστες μάρκες!

Στα μηχανικά μέρη δεν παρατηρείται διαφορά, πέραν της νέας εξάτμισης «Elaborazioni 1919» που προέρχεται από την Magneti Marelli. Ο υπερτροφοδοτούμενος τετρακύλινδρος των 1.750 κ.εκ. αποδίδει 240 ίππους και 340 Nm ροπής, με την ισχύ να μεταδίδεται στους εμπρός τροχούς μέσω 6τάχυτου αυτόματου κιβωτίου διπλού συμπλέκτη DCT.

Στο εσωτερικό ξεχωρίζει το ηχοσύστημα BOSE High Performance των 10 ηχείων, με το δέρμα και την alcantara να συναντώνται στις περισσότερες επιφάνειες του σαλονιού. Νέο είναι και το σύστημα ενίσχυσης του ήχου, το οποίο αγριεύει τον ήχο από την πολλαπλή εισαγωγής μέσα από τα ηχεία και προσφέρει περισσότερες ηχητικές συγκινήσεις σε οδηγό και επιβάτες.

Διαβάστε επίσης: Η μοναδική Alfa Romeo Giulia Quadrifoglio του Mille Miglia

Οι Ιταλοί δηλώνουν πως το σύνολο των έξτρα κοστίζει 6.200 ευρώ, με την τελική επιβάρυνση των υποψηφίων αγοραστών να διατηρείται στο μισό – ήτοι 3.100 ευρώ.

Get it on Google Play Download on the App Store