Νέες εκδόσεις Alfa Romeo Giulia, Giulietta και Stelvio

Η Alfa Romeo ανακοίνωσε και επισήμως τις νέες εκδόσεις B-Tech για τις Giulia, Giulietta και Stelvio. Πρόκειται για εκδόσεις οι οποίες έχουν να επιδείξουν αναβαθμισμένο εξοπλισμό και αισθητικές διαφορές που τονίζονται από σκουρόχρωμες λεπτομέρειες.

Δείτε ακόμη: Alfa Romeo Giulia 1.3 λτ. Turbo με 180 PS

Συγκεκριμένα, οι Giulia και Stelvio στις εκδόσεις B-Tech έχουν να επιδείξουν σκουρόχρωμες επενδύσεις στη γρίλια της μάσκας εμπρός και στους εξωτερικούς καθρέφτες, ενώ οι απολήξεις των εξατμίσεών τους είναι επίσης σκούρες. Τις εμφανισιακές αλλαγές ολοκληρώνουν οι σκούρες μπάρες οροφής και οι ανασχεδιασμένες ζάντες αλουμινίου.

Από άποψη εξοπλισμού, τόσο η Alfa Romeo Giulia όσο και η Stelvio έχουν πλέον Adaptive Cruise Control, σύστημα πολυμέσων Alfa Connect με οθόνη αφής 8,8 ιντσών και Bi-Xenon προβολείς.

Διαβάστε επίσης: Έρχεται νέα Alfa Romeo Giulietta με 1.000άρι μοτέρ

Από την άλλη, η Alfa Romeo Giulietta B-Tech έχει να επιδείξει ανάλογες αισθητικές επεμβάσεις με σκουρόχρωμες λεπτομέρειες, ειδικά σήματα, ανασχεδιασμένες ζάντες αλουμινίου 18 ιντσών και φιμέ πίσω τζάμια. Εξοπλιστικά εφοδιάζεται και αυτή με το σύστημα πολυμέσων Alfa Connect αλλά και με οθόνη αφής 7 ιντσών κάμερα οπισθοπορείας και αισθητήρες παρκαρίσματος.

Get it on Google Play Download on the App Store