Πιο δυνατές και «καθαρές» οι Alfa Romeo Giulia και Stelvio

H Alfa Romeo «φρεσκάρει» την Giulia και την Stelvio, κάνοντας βελτιώσεις στους κινητήρες, αναβαθμίζοντας τον εξοπλισμό και προσθέτοντας νέα σπορ έκδοση. Στις MY19 Giulia και Stelvio τοποθετούνται νέοι κινητήρες προδιαγραφών Euro 6D, ενώ τα ντίζελ μοντέλα με το 2.2 λτ. μηχανικό σύνολο εφοδιάζονται με AdBlue για μείωση των εκπομπών οξειδίων του αζώτου (NOx).

Δείτε και αυτό: Φανταστική Alfa Romeo 4C με 337 ίππους (+video)

Επιπλέον, οι ντίζελ των 2.2 λτ. πλέον αποδίδουν 160 και 190 ίππους (10 περισσότερους από πριν) και 450 Nm ροπής έκαστος (από 380 Nm ο παλαιότερος των 150hp). Έτσι εξασφαλίζονται και καλύτερες επιδόσεις. Ενδεικτικά, η Giulia 2.2 λτ. Turbo diesel 160hp επιταχύνει στο 0-100 χλμ./ώρα σε 8,2 δευτερόλεπτα (από 8,4 δλ.) και η Giulia 2.2 Turbo diesel 190hp επιταχύνει από 0-100 χλμ./ώρα σε 7,1 δευτερόλεπτα (από 7,2 δλ.). Την γκάμα των κινητήρων συμπληρώνουν τα μοτέρ βενζίνης 2.0 λτ. Turbo με 200 και 280 ίππους, καθώς και ο κορυφαίος 2.9 λτ. V6 Bi-Turbo 510hp στις εκδόσεις Quadrifoglio.

Στις εκδόσεις της Giulia προστέθηκε η Veloce Ti με χαρακτηριστικά από την Quadrifoglio, όπως είναι τα σπορ καθίσματα από δέρμα και αλκαντάρα με θέρμανση και οκτώ ρυθμίσεις, οι επενδύσεις από ανθρακόνημα και δέρμα στο ταμπλό, η μαύρη οροφή και τα φωτιζόμενα διακοσμητικά από ανθρακόνημα στα πλαίσια των θυρών. Εξωτερικά, η Giulia Veloce Ti ξεχωρίζει από τις σκουρόχρωμες Quadrifoglio ζάντες αλουμινίου των 19 ιντσών, τη μάσκα και τους καθρέπτες με ανθρακόνημα και τις κόκκινες δαγκάνες των φρένων. Επιπλέον, η Giulia Veloce Ti προσφέρεται προαιρετικά με τα χρώματα Competizione Red και Trofeo White, καθώς και με το πακέτο Carbon που περιλαμβάνει σπόιλερ στον εμπρός προφυλακτήρα, ποδιές στα μαρσπιέ και επιλογέα των ταχυτήτων από ανθρακόνημα.

Όλες οι εκδόσεις Alfa Romeo Giulia και Stelvio περιλαμβάνουν το σύστημα πολυμέσων Alfa Connect με την οθόνη των 8,8 ιντσών με πλοήγηση, Apple CarPlay και Android Auto στάνταρ.

Δείτε και αυτό: Η νέα Alfa Romeo 8C θα έχει 800 άλογα

Πρόσθετα, η Giulia Speciale εφοδιάζεται με αποκλειστικές ζάντες αλουμινίου 18 ιντσών, με φιμέ παράθυρα, μαύρες δαγκάνες φρένων και διακοσμητικά αλουμινίου. Περισσότερα στοιχεία εξοπλισμού έχουν προστεθεί στάνταρ και στις υπόλοιπες εκδόσεις της Giulia αλλά και της Stelvio.

Get it on Google Play Download on the App Store