Ανανέωση για το pick-up Honda Ridgeline

H Honda ανανεώνει για την αγορά της Αμερικής το Pick up μοντέλο της, το Ridgeline, που θα κυκλοφορήσει την επόμενη εβδομάδα και το οποίο φέρει πλήθος σημαντικών αλλαγών.

Το μεγαλύτερο νέο όμως είναι πως όλες οι εξοπλιστικές εκδόσεις θα διαθέτουν το νέο 9τάχυτο αυτόματο κιβώτιο, αντικαθιστώντας το προηγούμενο αυτόματο κιβώτιο των 6 σχέσεων.

Δείτε ακόμα: Αγωνιστικό Honda Civic Type R σωστό «όπλο»

Σε ότι αφορά τον κινητήρα, παραμένει ο ίδιος πληθωρικός, V6 3.5 λίτρων i-VTEC, ισχύος 280 ίππων και 355 Nm ροπής, με την μετάδοση της κίνησης να πραγματοποιείται τόσο στους δυο, όσο και στους τέσσερις τροχούς, ανάλογα με την έκδοση που θα επιλέξει ο πελάτης. Ο εξοπλισμός ενεργητικής ασφάλειας είναι πλούσιος και ενσωματώνεται το πακέτο ασφαλείας Honda Sensing, με τα εξής συστήματα: Collision Mitigation Braking System με Forward Collision Warning, Lane Keeping Assist System, Road Departure Mitigation με Lane Departure Warning, ενώ θα προσφέρεται και Adaptive Cruise Control.

Διαβάστε επίσης: Καλύτερο από ποτέ το νέο Honda City

Αναβαθμισμένη είναι όμως κι η καμπίνα του ιαπωνικού pick up, όπου έχει ενσωματωθεί μια οθόνη αφής 8 ιντσών για τον έλεγχο του συστήματος infotainment, συμβατό με τις τεχνολογίες Android Auto και Apple Car Play. Για τη μεγαλύτερη άνεση του οδηγού, το κάθισμά του διαθέτει 8 διαφορετικούς τρόπους ρύθμισης, ενώ προσφέρει και οσφυϊκή υποστήριξη, ρυθμιζόμενη κι αυτή! Οι εκτεταμένες βελτιώσεις όμως είχαν αντίκτυπο και στην τιμή, καθώς η ανανεωμένη έκδοση του Honda Ridgeline κοστίζει 4.000 δολάρια παραπάνω (3.581 ευρώ) από το προηγούμενο μοντέλο. Οι τιμές του ξεκινούν από τα 33.900 δολάρια (30.340 ευρώ) το 2WD και από 36.140 ευρώ το 4WD (32.340 ευρώ).

Get it on Google Play Download on the App Store