Επετειακό πακέτο της Audi για τα 25 χρόνια RS

Για τον εορτασμό των 25 χρόνων από το πρώτο RS 2 Avant, η Audi Sport GmbH λανσάρει ένα αποκλειστικό πακέτο για τα μοντέλα TT RS Coupe, RS 4 Avant, RS 5 Coupe, RS 5 Sportback, RS 6 Avant και RS 7 Sportback, το «anniversary package 25 years of RS».

Δείτε ακόμη: Ανανέωση για τα Audi RS 5 Coupe & RS 5 Sportback

Το 1994, το RS 2 Avant εγκαινίασε μια εντελώς νέα κατηγορία για την Audi, αυτή των στέισον βάγκον υψηλών επιδόσεων. Με τον 5κύλινδρο κινητήρα των 315 ίππων, τη δυναμική εμφάνιση με το χαρακτηριστικό μπλε μεταλλικό χρώμα Nogaro blue, παραμένει μέχρι σήμερα ένα ποθητό αυτοκίνητο. Τώρα, τα RS μοντέλα προσφέρονται με το επετειακό πακέτο σε διάφορες αποχρώσεις αμαξώματος.

Εξωτερικά, το «anniversary package 25 years of RS» περιλαμβάνει συνδυασμό από ματ αλουμίνιο και γυαλιστερό μαύρο. Επενδύσεις ματ αλουμινίου υπάρχουν στον εμπρός προφυλακτήρα, στα μαρσπιέ και στον πίσω προφυλακτήρα, ενώ μαύρο γυαλιστερό χρώμα φέρουν τα σήματα της Audi, η πίσω αεροτομή του TT RS Coupe και οι καθρέπτες. Ένα αποκλειστικό λογότυπο RS με τον αριθμό 25 προβάλλεται στο έδαφος όταν ανοίγουν οι πόρτες, ενώ υπάρχει και στα κεντρικά καπάκια των ζαντών. Παράλληλα, οι δίχρωμες ζάντες συνδυάζουν τις δύο αυτές αποχρώσεις.

Δείτε ακόμη: Ανωριμότητες «σπάνε» την μετάδοση Audi RS 6 (+video)

Το εσωτερικό είναι και αυτό εμπνευσμένο από το θρυλικό Audi RS 2 Avant. Διακρίνονται οι μαύρες επενδύσεις από δέρμα με τα μπλε ένθετα από αλκαντάρα, τα σπορ καθίσματα RS και τα ειδικά πατάκια. Επιπλέον τα λογότυπα «25 years» συμπληρώνουν το συνολικό πακέτο.

Οι τιμές του «anniversary package 25 years of RS» ξεκινούν από τις 9.350 ευρώ για το TT RS Coupe, 10.900 ευρώ για το RS 4 Avant, RS 5 Coupe και RS 5 Sportbcak και 14.500 ευρώ για τα RS 6 Avant και RS 7 Sportback.

Δείτε ακόμη: Το Audi RS 6 «εκτοξεύεται» στο 0-100 χλμ./ώρα (+video)

Get it on Google Play Download on the App Store