H Audi ετοιμάζει το νέο κορυφαίο RS 6 Sedan

Το καινούριο Α6 sedan παρουσιάστηκε και όλοι περιμένουν την κορυφαία έκδοση RS. Η προηγούμενη γενιά δεν έλαβε ποτέ μια κορυφαία έκδοση με το αμάξωμα αυτό, όμως γερμανικές πηγές αναφέρουν ότι ίσως να βρίσκεται σε ρυθμούς εξέλιξης και μέσα στο 2019 να δεί τα φώτα της δημοσιότητας.

Διαβάστε επίσης: H Alfa Romeo «σκοτώνει» την αυτόνομη οδήγηση (+video)

Ο γκουρού του Photoshop, Tobias Büttner εκμεταλλεύτηκε την είδηση και δημιούργησε δύο επεξεργασμένες εικόνες του νέου κορυφαίου RS 6 Sedan. Με τον ανταγωνισμό να είναι πιο δυνατός από ποτέ, αφού το νέο  RS 6 θα πρέπει να τα βάλει στα ίσια με την Mercedes-AMG E 63 Sedan και τη νέα BMW M5 Competition η εμφάνιση όπως και οι τεχνικές του προδιαγραφές θα πρέπει να είναι κορυφαίες.

Έχοντας δει τα πρόσφατα προϊόντα RS από την Audi Sport, όπως το RS 5 Sportback για παράδειγμα, υπάρχει μια μεγάλη πιθανότητα το μελλοντικό RS 6 Sedan να μοιάζει πολύ με αυτό. Εξωτερικά οι διαφορές θα εντοπίζονται στους διαφορετικούς εμπρός και πίσω προφυλακτήρες. Οι μεγάλοι αεραγωγοί θεωρούνται δεδομένοι για την καλύτερη ψύξη του κινητήρα καθώς και οι τεράστιες ζάντες αλουμινίου.

Και τα δύο στυλ αμαξώματος του Audi RS 6 της επόμενης γενιάς φημολογείται ότι θα αποδίδουν έως και 650 ίππους στην έκδοση Performance ενώ τα πιο «τυπικά» μοντέλα θα πρέπει να έχουν «μόνο» 605 ίππους όπως το παλιό RS 6 Avant Performance.

Δείτε ακόμα: Η Ford κάνει το καλοκαίρι χειμώνα με ένα κουμπί… (+video)

Τέλος, αξίζει να σημειωθεί ότι η Audi εισήγαγε φέτος ένα ακόμα πιο ισχυρό RS 6 Avant Performance, ενώ η περιορισμένη έκδοση Nogaro Edition αναπτύχθηκε από κοινού με τους μηχανικούς της ABT αποδίδοντας 705 ίππους.

Get it on Google Play Download on the App Store