Νέα σπορ πακέτα Competition για τα μεσαία Audi

Η Audi παρουσιάζει τα πακέτα Competition και Competition edition plus για τέσσερα μοντέλα της, προσδίδοντας ακόμα πιο σπορ χαρακτηριστικά στην εμφάνιση τόσο των απλών A4 και A5, όσο και στα ανώτερα S4 και S5.

Τα μεσαία μοντέλα από το Ίνγκολσταντ αποκτούν μαύρη απόχρωση στη μάσκα, το προστατευτικό κομμάτι στο κάτω μέρος του προφυλακτήρα, τα σήματα, τους καθρέπτες, τις εισαγωγές αέρα, το διαχύτη και τις απολήξεις της εξάτμισης, με το S5 Cabriolet να απολαμβάνει το προνόμιο gloss black απολήξεων (chrome black τα υπόλοιπα). Τόσο αυτό όσο και το απλό A5 Cabriolet διατηρούν την απόχρωση αλουμινίου στο πλαίσιο του παρμπρίζ, ενώ τα S4/S5 αποκτούν μαύρο-κόκκινο «S» στη μάσκα και το πίσω μέρος. Νέες προσθήκες αποτελούν επίσης τα χρώματα Chronos Gray Metallic, Ascari Blue Metallic και District Green Metallic.

Τα εμπρός φανάρια διατίθενται για πρώτη φορά με φιμέ κρύσταλλο στα A4/S4 – A5/S5, καθώς μέχρι τώρα τα συναντούσαμε μόνο στα RS, ενώ το ίδιο ισχύει για τα αυτοκόλλητα με τους τέσσερις κύκλους στις πίσω πόρτες των σεντάν/Avant/Sportback και το κάτω μέρος των κουπέ/κάμπριο. Οι κόκκινες δαγκάνες των φρένων διατίθενται στις εκδόσεις με ισχύ άνω των 200 ίππων (στάνταρ στα S4/S5), ενώ τα εμπρός φωτιστικά σώματα συνδυάζονται προαιρετικά με τεχνολογία Matrix LED και Audi Laser Light.

Τα νέα πακέτα Competition και edition plus θα είναι διαθέσιμα στη Γερμανία από τον Ιανουάριο του 2023, με τις τιμές να ξεκινούν από 950 ευρώ για τα A4/S4 και τα 1.450 ευρώ για τα A5 /S5 . Τα πακέτα Competition edition plus (που περιλαμβάνουν και τα high tech εμπρός φανάρια) διατίθενται προς 2.450 ευρώ για τα A4/S4 και 3.150 ευρώ για τα A5/S5.

Get it on Google Play Download on the App Store