Νέο σκίτσο του Audi Q8 (+video)

Νέο σκίτσο του επερχόμενου μοντέλου Q8 κυκλοφόρησε η Audi. Ακολουθώντας την σχεδιαστική γλώσσα δανεισμένη από τα νέα Α6, Α7 και Α8 αλλά σε ένα πιο σπορ περιτύλιγμα περιμένουμε το νέο μοντέλο να είναι μία πιο ήπια εκδοχή της Lamborghini Urus καθώς θα χρησιμοποιούν κοινά μηχανικά μέρη.

Διαβάστε επίσης: Ανάκληση αυτοκινήτων Mercedes στη χώρα μας

Η σχεδίαση του θα παραπέμπει σε coupe αμάξωμα καθώς φαίνεται να έχει μια ελαφρώς κεκλιμένη οροφή και μεγάλη τρίτη κολόνα, τα οποία συνδυάζονται με τα μυώδη πίσω φτερά και τον σπορ προφυλακτήρα. Αίσθηση κάνουν οι δύο απολήξεις των εξατμίσεων και το ενιαίο εντυπωσιακό φωτιστικό σώμα όπως στο Α7 Sportback.

Τη… σχεδιαστική σκυτάλη από το σπορ εξωτερικό σχήμα παίρνει η καμπίνα υψηλής τεχνολογίας. Το εσωτερικό θα διαθέτει πολλά χαρακτηριστικά δανεισμένα από το νέο Α7, και τεχνολογικά έχει να επιδείξει ψηφιακό πίνακα οργάνων, μεγάλη οθόνη αφής για το σύστημα πολυμέσων και μια οθόνη κάτω από αυτήν, που παρέχει πρόσβαση στον έλεγχο του κλιματισμού.

Δείτε ακόμα: Ποια νέα μοντέλα ετοιμάζει η Alfa Romeo

Η Audi ετοιμάζεται να παρουσιάσει το νέο Q8 με μοναδικό τρόπο καθώς η εταιρεία προτίθεται να κυκλοφορήσει μια σειρά από πέντε trailer. Το πρώτο επεισόδιο θα κυκλοφορήσει στις 21 Μαΐου και η Audi κυκλοφόρησε ένα σύντομο βίντεο με τίτλο που μας δίνει μια ματιά στην επερχόμενη σειρά και μπορείτε να το δείτε πιο κάτω.

Get it on Google Play Download on the App Store