Νέα Bentley Bentayga Hybrid χωρίς τέλη κυκλοφορίας

Η Bentley παρουσιάζει το πρώτο υβριδικό της μοντέλο, τη νέα Bentayga Hybrid, η οποία συνδυάζει plug-in hybrid σύστημα με νέο turbo 3.0 λτ. V6 κινητήρα βενζίνης και θα εξασφαλίζει υψηλές επιδόσεις με πολύ χαμηλές εκπομπές CO2 (75 γρ./χλμ.).

Δείτε ακόμη: Αυτό είναι το νέο Toyota Auris

Ο ηλεκτροκινητήρας E Motor λειτουργεί τόσο ως ηλεκτρικό μοτέρ όσο και ως γεννήτρια, ενώ δίνει τη δυνατότητα στη Bentayga Hybrid να κινηθεί μόνο με τη χρήση της ηλεκτρικής ενέργειας. Στη θέση του διακόπτη Automatic Start-Stop έχει τοποθετηθεί ένα χειριστήριο για τον έλεγχο των E Modes – EV Drive, Hybrid Mode και Hold Mode. Παράλληλα στη θέση του παραδοσιακού ταχύμετρου στον πίνακα οργάνων έχει τοποθετηθεί ψηφιακός πίνακας που δείχνει τις λειτουργίες του plug-in hybrid συστήματος.

Η Bentayga Hybrid μπορεί να διανύσει μέχρι 50 χιλιόμετρα με τη χρήση μόνο της ηλεκτρικής ενέργειας, ενώ η φόρτιση σε οικιακή πρίζα διαρκεί 7,5 ώρες ή 2,5 ώρες σε πρίζα ταχείας φόρτισης.

Δείτε ακόμη: Πρωτοπόρος η Hyundai με το ηλεκτρικό Kona

Πιο αναλυτικές τεχνικές λεπτομέρειες δεν έχει ανακοινώσει ακόμα η Bentley για τις επιδόσεις και αποδόσεις της Bentayga Hybrid, η οποία δεν είναι ακόμα διαθέσιμη για παραγγελίες και θα διατεθεί σε επιλεγμένες αγορές από το δεύτερο εξάμηνο του 2018.

Δείτε τη Bentayga Hybrid και στο παρακάτω βίντεο:

Get it on Google Play Download on the App Store