Αντίστροφη μέτρηση για τη νέα BMW Σειρά 8!

Στις 15 Ιουνίου, την παραμονή του διάσημου αγώνα αντοχής 24 ώρες του Le Mans που πραγματοποιείται στη Γαλλία, η BMW επέλεξε για την επίσημη παρουσίαση του νέου πολυτελούς σπορ κουπέ μοντέλου της, της νέας BMW Σειρά 8

Δείτε ακόμα: Νέα Mercedes-AMG GT S Roadster με 522 ίππους

Μετά από την πρωτότυπη έκδοση BMW 8-Series Concept που παρουσιάστηκε τον προηγούμενο χρόνο και τις επίσημες φωτογραφίες από την περίοδο των δοκιμών (που μπορείτε να διαβάσετε εδώ) ήρθε η στιγμή που θα αντικρίσουμε το νέο σπορ και πολυτελές κουπέ μοντέλο.

Μαζί με την αγωνιστική έκδοση M8 GTE που τρέχει -μεταξύ άλλων- στο φετινό παγκόσμιο πρωτάθλημα αντοχής WEC και την επιστροφή της στο διάσημο 24ωρο αγώνα, η νέα Σειρά 8 θα κάνει το ντεμπούτο της μέσω της έκδοσης M850i xDrive.

Η νέα BMW M850i xDrive Coupe παίρνει κίνηση από ένα ανασχεδιασμένο V8 4.4-λίτρων μηχανικό σύνολο, το οποίο συνδυάζεται με ένα έξυπνο σύστημα τετρακίνησης καθώς και ένα οκτατάχυτο αυτόματο κιβώτιο. Ακόμα είναι διαθέσιμα το ενσωματωμένο ενεργό σύστημα διεύθυνσης, το μπλοκέ πίσω διαφορικό και οι ζάντες ελαφρού κράματος 20 ιντσών με λάστιχα υψηλής απόδοσης.

Διαβάστε επίσης: Έσπασε τα ταμεία η… θεϊκή Lamborghini Huracan του Πάπα!

Όπως δήλωσε ο Klaus Fröhlich, μέλος της BMW AG, Development, «Δεν υπάρχει καλύτερος χώρος για την παγκόσμια πρεμιέρα της νέας BMW Σειράς 8 Coupe από τον 24ωρο αγώνα στο Le Mans. Ο αγώνας είναι μια καθαρή επίδειξη πάθους, δυναμικής και ικανότητας μεγάλων αποστάσεων. Αυτά τα χαρακτηριστικά ορίζουν το νέο μας σπορ αυτοκίνητο με έναν ιδιαίτερο τρόπο».

Get it on Google Play Download on the App Store