Νέες BMW 1 και 2 Gran Coupe με «άρωμα» M Sport

Ακόμα πιο σπορ χαρακτήρα, με… μετάγγιση από την «Μ» επιχειρεί να δώσει η BMW στις σειρές 1 και 2 Gran Coupe, με την κυκλοφορία του νέου πακέτου Color Vision για τα δύο μοντέλα.

Οι συγκεκριμένες εκδόσεις ανακοινώθηκαν για την Ευρώπη και φυσικά συνοδεύονται από αρκετές διακριτές αλλαγές. Για παράδειγμα, η BMW προσφέρει οκτώ στάνταρ εξωτερικές αποχρώσεις ή φινιρίσματα βαφής, συμπεριλαμβανομένου του Frozen Grey metallic. Τα μοντέλα ειδικής έκδοσης μπορούν επίσης να διατίθενται σε ένα από τα 50 χρώματα του τμήματος BMW M, συμπεριλαμβανομένων των Dakar Yellow, Daytona Violet και Macao Blue.

Κατά τα άλλα, και τα δύο μοντέλα διαθέτουν χαμηλότερη εισαγωγή αέρα τριών τμημάτων στην μπροστινή ποδιά, καθώς και σκούρο διαχύτη και νέους αεραγωγούς στις πίσω ποδιές. Έχουν επίσης σχεδιαστεί εντυπωσιακές ζάντες ελαφρού κράματος M 18 ιντσών με σχέδιο ακτίνων Υ. Οι πελάτες μπορούν επίσης να παραγγείλουν ένα πακέτο Edition Color Vision με το έμβλημα BMW M 50 Jahre. Επιπλέον, ένα σπορ σύστημα ανάρτησης M, μειώνει το ύψος οδήγησης κατά ένα εκατοστό.

Οι αλλαγές που έγιναν στα δύο μοντέλα συνεχίζονται και στην καμπίνα και περιλαμβάνουν δίχρωμη δερμάτινη επένδυση Dakota που είναι διαθέσιμη σε διαμορφώσεις Black/Magma Red και Black/White. Το εσωτερικό διαθέτει επίσης κεντημένα σήματα «Edition» και υπάρχει ένα δερμάτινο τιμόνι «M», πεντάλ από ανοξείδωτο χάλυβα «M» και ένα πακέτο Light που προσθέτει ατμοσφαιρικό. Η BMW έχει δημιουργήσει επίσης αποκλειστικές λωρίδες κάλυψης μαρσπιέ πόρτας για τα δύο μοντέλα.

Όλες οι εκδόσεις των σειρών 1 και 2 Gran Coupe μπορούν να διαμορφωθούν με το πακέτο Edition Color Vision. Το πακέτο θα είναι διαθέσιμο στους Ευρωπαίους πελάτες από τον προσεχή Ιούλιο, ωστόσο η βαυαρική φίρμα δεν έχει ακόμη ανακοινώσει τίποτα για τις τιμές.

Get it on Google Play Download on the App Store