BMW M8 Gran Coupe Concept: Το όγδοο θαύμα! (+video)

Η BMW παρουσίασε με κάθε επισημότητα, στην έκθεση αυτοκινήτου της Γενεύης η οποία άνοιξε τις πύλες της σήμερα, το νέο της πρωτότυπο μοντέλο ονόματι M8 Gran Coupe. Μάλιστα η ίδια αναφέρει πως είναι πολλά περισσότερα από ένα σπορ, πολυτελές μοντέλο και ότι στην συγκεκριμένη έκδοση το θρυλικό γράμμα «Μ» που συνοδεύει τα σπορ μοντέλα της και προέρχεται από την λέξη Motorsport, έχει επίσης το νόημα της λέξης «More» δηλαδή «περισσότερα». 

Δείτε ακόμη: Αυτό είναι το ευρωπαϊκό “Aυτοκίνητο της Xρονιάς 2018”

Η BMW M8 Gran Coupe έχει να επιδείξει ένα εντυπωσιακό αμάξωμα το οποίο διαθέτει τέσσερις πόρτες με άνοιγμα αφής (δύσκολα καταλαβαίνεις τις πόρτες, καθώς απουσιάζουν οι χειρολαβές), ενώ τόσο το εμπρός όσο και το πίσω μέρος ξεχωρίζουν για τον δυναμισμό που τους προσδίδει ο σχεδιασμός των φώτων, τα φαρδιά φτερά και το έντονο ανάγλυφο του αμαξώματος. Ένα αμάξωμα το οποίο σύμφωνα με την BMW είναι σχεδιασμένο έτσι ώστε να προσφέρει κορυφαία αεροδυναμική, κατανομή και κέντρο βάρους. Για αυτό άλλωστε και η οροφή είναι κατασκευασμένη από ανθρακονήματα.

Διαβάστε επίσης: Η επιστροφή της Toyota Supra

Αν και σχεδιαστική σπουδή, η BMW M8 Gran Coupe δεν βρίσκεται μακριά από την παραγωγή, καθώς η βαυαρική μάρκα θα αναβιώσει την Σειρά 8 μέσα στο 2019. Ελπίζουμε μόνο η έκδοση παραγωγής να είναι το ίδιο όμορφη με την πρωτότυπη που βλέπουμε στις πιο πάνω εικόνες αλλά και στο video που ακολουθεί πιο κάτω.

Get it on Google Play Download on the App Store