BMW X2, X3 και X4 με αξεσουάρ M Performance

H BMW ενισχύει τον σπορ χαρακτήρα των τριών νέων μοντέλων της οικογένειας «X», των BMW X2, BMW X3 και BMW X4 με την προσθήκη των αυθεντικών αξεσουάρ της BMW, των M Performance Parts

Δείτε ακόμα: Audi S1 με πρόγραμμα στους 312 ίππους

Τα αξεσουάρ που προσφέρονται για το αμάξωμα αφορούν τις πλευρικές μαύρες ματ λωρίδες στο κάτω μέρος με την επιγραφή «Μ Performance», τη μαύρη γυαλιστερή μάσκα και την τοποθέτηση καλυμμάτων στους καθρέπτες από ανθρακόνημα ενισχυμένο με πλαστικό. Επίσης, διατίθενται μια ευρεία γκάμα από ζάντες αλουμινίου σε μαύρο χρώμα ή διχρωμία και με διάμετρο 20 ιντσών για την X2 και 19 ή 21 ιντσών για τις X3 και X4.

Αξεσουάρ Μ Performance προσφέρονται και για το εσωτερικό των BMW X2, BMW X3 και BMW X4. Αυτά αφορούν τα Μ Performance βελούδινα πατάκια με περίγραμμα απομίμησης δέρματος και με λογότυπο Μ Performance στα μπροστινά, το τιμόνι Μ Performance με επένδυση από συνθετικό αλκαντάρα και δέρμα το άνω και κάτω τμήμα και την κόκκινη λωρίδα στη θέση 12 η ώρα.

Δείτε ακόμα: Η Mercedes «βασανίζει» το πρώτο της ηλεκτροκίνητο

Επίσης, στις BMW X3 και BMW X4 τα paddles για τις αλλαγές των ταχυτήτων πίσω από το τιμόνι καλύπτονται από ανθρακόνημα, ενώ τα σύμβολα + και – είναι κόκκινα. Μία ακόμα λεπτομέρεια είναι οι τα φώτα LED στο κάτω μέρος των θυρών, τα οποία προβάλλουν ένα γράφημα, όπως το λογότυπο BMW M και διάφορα μοτίβα από ένα σετ διαφανειών M Performance.

Get it on Google Play Download on the App Store