BMW X7: Το μεγαλύτερο SUV στην ιστορία της μάρκας

Αρκετά πιο γρήγορα από τις αρχικές εκτιμήσεις φαίνεται πως θα παρουσιαστεί η BMW X7, η οποία θα είναι και το μεγαλύτερο SUV στην ιστορία της Βαυαρικής μάρκας.

Δείτε ακόμη: Σφοδρό τρακάρισμα με BMW και Prius. Ποιος φταίει; (+video)

Ενδεικτικό είναι πως οι τελευταίες πληροφορίες κάνουν λόγο για εμφάνισή της στην έκθεση αυτοκινήτου του Λος Άντζελες και όχι σε αυτό του Παρισιού που προηγείται. Εξάλλου στην BMW ποντάρουν πολύ στην αγορά των Η.Π.Α. αφού θεωρούν πως η X7 θα κάνει τις περισσότερες πωλήσεις της εκεί και στην Κίνα. 

Στις πιο πάνω εικόνες βλέπουμε την πρωτότυπη BMW X7 iPerformance, η οποία θα αποτελέσει και σημείο αναφοράς για το μοντέλο παραγωγής.

Φυσικά η BMW σκοπεύει εκτός από συμβατικές εκδόσεις βενζίνης και πετρελαίου, να διαθέσει στην παραγωγή και υβριδική έκδοση, ενώ δεν αποκλείεται μελλοντικά να δούμε και κάποια X7 να φέρει τα διακριτικά «M».

Διαβάστε επίσης: Πούλησε Bugatti Chiron και έβγαλε 900.000 ευρώ!

Φυσικά η ναυαρχίδα των SUV της BMW θα έχει μία σειρά από καινοτομίες όσον αφορά στον εξοπλισμό της, με χειρισμό συστήματος πολυμέσων με χειρονομίες, ενώ θα διαθέτει και προηγμένα χαρακτηριστικά αυτόνομης οδήγησης.

Get it on Google Play Download on the App Store