Έτοιμα τα πακέτα Μ Performance για τις BMW X3 και X4 M

κορυφαίες X3 και X4 δεν στερούνται επιδόσεων. Ούτε εντυπωσιακού παρουσιαστικού. Η BMW, ωστόσο, προσφέρει την δυνατότητα περαιτέρω εξατομίκευσης με τα πακέτα M Performance.

Δείτε ακόμα: BMW M2 Competition M Performance έτοιμη για πίστα

Εμφανισιακά ξεχωρίζουν η προσθήκη ανθρακονημάτινων κομματιών στους αεραγωγούς του προφυλακτήρα, την μάσκα, τα πλαίσια των θυρών και τα αεροδυναμικά βοηθήματα, μαζί φυσικά με τα χρώματα της M GmbH. Κατά τα λοιπά, ζάντες, προφυλακτήρες και γενικότερο look είναι κοινά με τις απλές X3 και X4 M.

Στο εσωτερικό δεσπόζει η alcantara και τα σήματα M, με το τιμόνι, τα πλαϊνά των καθισμάτων και την επένδυση της οροφής να διαθέτουν την συγκεκριμένη επένδυση, ενώ και εδώ το ανθρακόνημα δηλώνει δυναμικό «παρόν». Η κεντρική κονσόλα, το τούνελ μετάδοσης και το εσωτερικό των θυρών, διαθέτουν σε αφθονία carbon.

Διαβάστε επίσης: Νέες BMW X5 και X7 M50i με 530 ίππους

Στα μηχανικά μέρη δεν υπάρχουν μετατροπές, με τον S58 3λιτρο twinturbo 6κύλινδρο εν σειρά κινητήρα να αποδίδει 480 άλογα και 600 Nm ροπής στις απλές εκδόσεις και  510 άλογα στις Competition. Τα πρώτα 100 χλμ/ώρα έρχονται σε 4,2 δλ. στις εκδόσεις με τα 480 άλογα, ενώ τα επιπλέον 30 των Competition κατεβάζουν τον χρόνο κατά 1 δέκατο. Η τελικήταχύτητα σε κάθε περίπτωση περιορίζεται ηλεκτρονικά στα 250 χλμ./ώρα, αλλά με την επιλογή του M Driver’s Package ο κόφτης μετατοπίζεται στα 280 χλμ./ώρα στις απλές και τα 285 στις Competition.

Get it on Google Play Download on the App Store