Η εξωφρενική BMW M8 στο πρώτο της video

Η BMW παρουσίασε πριν λίγο καιρό, στην έκθεση αυτοκινήτου της Γενεύης, το νέο της πρωτότυπο μοντέλο ονόματι M8 Gran Coupe και αυτό είναι το πρώτο της video στο οποίο την βλέπουμε σε πραγματικές συνθήκες και όχι στο στούντιο. Σύμφωνα με την BMW που συνοδεύει τα σπορ μοντέλα της και προέρχεται από τη λέξη Motorsport, έχει επίσης το νόημα της λέξης «More» δηλαδή «περισσότερα». 

Δείτε ακόμη: Έρχεται με πάνω από 615 άλογα η νέα BMW M8 (+video)

Όπως είχαμε διακρίνει και από τις πρώτες, στουντιακές εικόνες της, η BMW M8 Gran Coupe έχει να επιδείξει ένα εντυπωσιακό αμάξωμα με έντονο ανάγλυφο τόσο εμπρός όσο και στο πλάι, ενώ το πίσω μέρος ξεχωρίζει για τον δυναμισμό που του προσδίδει ο σχεδιασμός των φώτων, τα φαρδιά φτερά και το έντονο ανάγλυφο του αμαξώματος.

Η BMW αναφέρει πως ο σχεδιασμός της M8 Gran Coupe δίνει προτεραιότητα στην αεροδυναμική και στο βάρος, καθώς αποτελεί την βάση για την απόλυτη κατανομή του 50:50 σε εμπρός και πίσω άξονα και χαμηλό κέντρο. Σε αυτό βοηθά και η οροφή από ανθρακονήματα.

Διαβάστε επίσης: Βελτιωμένη BMW Σειρά 3 Ε30 τα βάζει με Lamborghini (+video)

Σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες μας, η BMW M8 Gran Coupe δεν βρίσκεται μακριά από την παραγωγή, καθώς η βαυαρική μάρκα θα αναβιώσει την Σειρά 8 μέσα στο 2019. Ελπίζουμε μόνο η έκδοση παραγωγής να είναι το ίδιο όμορφη με την πρωτότυπη που βλέπουμε στις πιο πάνω εικόνες αλλά και στο video που ακολουθεί πιο κάτω.

Get it on Google Play Download on the App Store