Ιδού οι νέες BMW X3 M και X4 M

Η BMW M επεκτείνει τη γκάμα μοντέλων υψηλών επιδόσεων στις κατηγορίες Sports Activity Vehicles (SAV) και Sports Activity Coupes (SAC) με τις νέες BMW X3 M και BMW X4 M, η παραγωγή των οποίων έχει ήδη ξεκινήσει. Κατά τη διάρκεια των αγώνων DTM στο Nürburgring, το Σαββατοκύριακο 7 – 9 Σεπτεμβρίου 2018, πρωτότυπες BMW X3 M και BMW X4 M με καμουφλαρισμένα αμαξώματα δοκιμάστηκαν στην πίστα. 

Διαβάστε και αυτό: Πόσα άλογα βγάζει η νέα BMW M5 στο δυναμόμετρο; (+video)

Με μεγάλους αεραγωγούς μπροστά, ειδικά αεροδυναμικά βοηθήματα M, σύστημα εξαγωγής με τέσσερις απολήξεις ενσωματωμένες στην πίσω ποδιά και ζάντες 21 ιντσών, τα οχήματα διαθέτουν τονισμένα δυναμικά χαρακτηριστικά. Από τεχνολογικής απόψεως, το στοιχείο που ξεχωρίζει στις BMW X3 M και BMW X4 M είναι ένας νέος, 6κύλινδρος σε σειρά κινητήρας με τεχνολογία M TwinPower Turbo. Προς το παρόν περισσότερα στοιχεία δεν ανακοινώνει η BMW, ωστόσο αναμένεται το μοτέρ να είναι 3.0 λτ. και να αποδίδει γύρω στους 460 ίππους.

Μέρος της διαδικασίας εξέλιξης είναι η τελική ρύθμιση της τεχνολογίας M xDrive που λανσαρίστηκε για πρώτη φορά στη νέα BMW M5. Η τεχνολογία αυτή χρησιμοποιείται στις BMW X3 M και BMW X4 M για να εξασφαλίζει εξαιρετική και χωρίς διακοπές μεταφορά ισχύος σε όλους τους τροχούς, με στόχο τις υψηλές επιδόσεις. Η εξέλιξη του συστήματος τετρακίνησης για τις απαιτήσεις των μοντέλων M εγγυάται μέγιστη ελκτική πρόσφυση και κατανομή ροπής χωρίς απώλειες, με τη συμβολή και του ενεργού πίσω διαφορικού Μ.

Διαβάστε και αυτό: Πόσο έχει η BMW Σειρά 8 Coupe στην Ελλάδα;

Get it on Google Play Download on the App Store