Κόντρα σε όλους και σε όλα η νέα BMW X7 (+video)

Η BMW βάλθηκε να μας πείσει πως η ναυαρχίδα των SUV της είναι ένα αυτοκίνητο για όλες τις χρήσεις. Για να το καταφέρει, παρουσίασε ένα διαφημιστικό σποτ στο οποίο η X7 αντιμετωπίζει…«θεούς και δαίμονες»!

Δείτε ακόμα: Σε ποιο μοντέλο επανέφερε η BMW τη βέργα λαδιού;

Το θεόρατο (μήκος 5.151 χλστ., πλάτος 2.000 χλστ., ύψος 1.805 χλστ. και μεταξόνιο 3.105 χλστ.) αυτοκίνητο παρουσιάζεται πανέτοιμο να αντιμετωπίσει κάθε δυσκολία που θα του παρουσιαστεί στην καθημερινότητα, μέσα από την αλληγορική σύνδεση των πλάνων. Τα έργα που πραγματοποιούνται και η γενικότερη δυσχέρεια που συνοδεύει την κίνηση εντός πόλης, δεν προβληματίζουν την Χ7. Ούτε και η φιλοξενία τεσσάρων παιδιών στην καμπίνα της, η οποία προσφέρει 7θέσια διάταξη για πρώτη φορά στην ιστορία της BMW.

Διαβάστε επίσης: Καταιγιστικές BMW X3 και X4 M με έως 510 ίππους

Να θυμίσουμε πως το βαυαρικό SUV διαθέτει άλλη μια πρωτιά, με την μορφή των μεγαλύτερων «νεφρών» που έχουν τοποθετηθεί ποτέ σε BMW, ενώ προσφέρεται με δύο κινητήρες βενζίνης και ισάριθμους πετρελαίου. Οι εκδόσεις βενζίνης είναι X7 xDrive40i με το 3λιτρο 6κύλινδρο μηχανικό σύνολο των 340 ίππων και η X7 xDrive50i με τον 4.4 λτ. V8 twinturbo των 462 ίππων. Τα μοντέλα πετρελαίου είναι η X7 xDrive30d με τον 3λιτρο 6κύλινδρο κινητήρα των 265 ίππων και η X7 M50d με το ίδιας χωρητικότητας μοτέρ με ισχύ 400 ίππων. Όλοι οι κινητήρες συνδυάζονται με το 8τάχυτο αυτόματο κιβώτιο Steptronic και με τετρακίνηση xDrive.

Get it on Google Play Download on the App Store