Μοναδική BMW M2 για την Εθνική Γερμανίας (+video)

Η Εθνική Γερμανίας δεν ξεκίνησε με τον καλύτερο τρόπο την περιπέτειά της στα γήπεδα της Ρωσίας, καθώς ηττήθηκε από το Μεξικό με 1-0 στον πρώτο της αγώνα για το Παγκόσμιο Κύπελλο. Το buzzer beater του Τόνι Κρος στο 95’ του αγώνα με την Σουηδία, όμως, έβαλε τη «Nationalmannschaft» και πάλι σε τροχιά πρόκρισης για την φάση των «16». Και η BMW το πανηγυρίζει με μια εντυπωσιακή Μ2 Competition. 

Δείτε ακόμα: Βελτιωμένη, νέα BMW M5 εκθέτει Lamborghini (+video)

Η βαυαρική εταιρία παρουσίασε ένα μοναδικό αυτοκίνητο, βαμμένο στα χρώματα της σημαίας της Γερμανίας, εξοπλισμένο με όλο τον κατάλογο των έξτρα του πακέτου M Performance. Το καπό είναι κατασκευασμένο από ανθρακονήματα, όπως και το πίσω spoiler με τον διαχύτη, ενώ οι 19αρες ζάντες αλουμινίου ακολουθούν το χρωματικό μοτίβο του αυτοκόλλητου που καταλήγει σε αυτές, δημιουργώντας ένα ξεχωριστά ασύμμετρο σύνολο: ουσιαστικά οι ζάντες είναι ταιριαστές χρωματικά σε χιαστί διάταξη, με τις εμπρός δεξιά-πίσω αριστερή σε «Frozen Gold» και τις εμπρός αριστερή-πίσω δεξιά σε «Jet Black» φινίρισμα. 

Στο εσωτερικό κυριαρχεί το δέρμα, η alcantara και οι επενδύσεις ανθρακονημάτων στην κεντρική κονσόλα και τις πόρτες. 

Διαβάστε επίσης: Οι πρώτοι σκόρερ του αυτοκινητικού Μουντιάλ!

Κάτω από το εντυπωσιακό και άκρως γερμανικό περιτύλιγμα, συναντάμε τον ίδιο 3.0λιτρο twinturbo που «φωλιάζει» και κάτω από το καπό των Μ3/Μ4. Η απόδοση είναι αυξημένη κατά 40 ίππους σε σχέση  με την απλή Μ2, φτάνοντας τους 410 ίππους και τα 550 Nm ροπής. Οι επιδόσεις είναι παραπλήσιες με των «μεγάλων αδελφών», με το 0-100 χλμ./ώρα να διαρκεί 4 δευτερόλεπτα, αρκεί η Μ2 Competition να έχει το 7αρι αυτόματο διπλού συμπλέκτη DCT. Η τελική περιορίζεται, κλασικά, στα 250 χλμ./ώρα, όμως το προαιρετικό Μ Driver’s Package δίνει την δυνατότητα μετατόπισης του «κόφτη» στα 280 χλμ./ώρα. 

 

Get it on Google Play Download on the App Store