Νέα BMW Σειρά 8 Gran Coupe

Η BMW αποκάλυψε την πρώτη εικόνα του νέου πολυτελούς σπορ μοντέλου της Σειρά 8 Gran Coupe, το οποίο αποτελεί την τρίτη κατά σειρά έκδοση στην οικογένεια της Σειράς 8 (μαζί με την Σειρά 8 Coupe και Σειρά 8 Cabrio). Η παγκόσμια πρεμιέρα θα πραγματοποιηθεί στις 25 Ιουνίου του 2019, ενώ το λανσάρισμα θα ξεκινήσει από τον Σεπτέμβριο του 2019.

Δείτε ακόμη: «Ξυράφι» η νέα BMW Σειρά 3 στο τεστ αποφυγής ταράνδου (+video)

Το νέο αυτό τετράθυρο σπορ αυτοκίνητο βρίσκεται τώρα στο τελικό στάδιο εξέλιξης πριν τη μαζική παραγωγή και συνδυάζει το δυναμισμό και την κομψότητα εξωτερικά, με ένα εσωτερικό που αποτελεί την επιτομή της σύγχρονης πολυτέλειας. Από τη μοναδική φωτογραφία που έδωσε στη δημοσιότητα η BMW μπορούμε να δούμε το σπορ προφίλ του αυτοκινήτου με το μακρύ εμπρός καπό, τη χαμηλή οροφή και το υπερυψωμένο πίσω καπό με την ενσωματωμένη αεροτομή στο τελείωμά του. Σχεδιαστικές ομοιότητες με τις BMW Σειρά 8 Coupe και Cabrio αναμένεται να υπάρχουν στο εμπρός και πίσω μέρος του αμαξώματος, αλλά και στο εσωτερικό.

Δείτε ακόμη: BMW M2 Competition Heritage Edition: Φόρος τιμής στην 2002 Turbo

Σύμφωνα με τη BMW, οι δύο έξτρα πίσω πόρτες και ο εντυπωσιακός χώρος για τους πίσω επιβάτες συνδυάζονται με το εκτεταμένο μεταξόνιο και την αυξημένη οδηγική άνεση, καθιστώντας τη νέα BMW Σειρά 8 Gran Coupe ιδανική τόσο για την καθημερινή οδήγηση όσο και για ταξίδια μεγαλύτερων αποστάσεων.

Τεχνικές λεπτομέρειες δεν έχουν ακόμα ανακοινωθεί και θα γίνουν γνωστές  και θα δημοσιευτούν αργότερα μέσα στη χρονιά.

Δείτε ακόμη: Νέος κινητήρας 2.0 λτ. BMW με 600+ άλογα

Get it on Google Play Download on the App Store