Πακέτα M Performance για τα μεγάλα SUV της BMW

Μετά την παρουσίαση των «πικάντικων» εκδόσεων των X1 και X3 M/X4 M, η BMW αναλαμβάνει να περιποιηθεί με το πακέτο M Performance τα μεγαλύτερα SUV της φίρμας, ήτοι τις X5/X5 M/X6/X6 M και X7.

Δείτε ακόμα: BMW M2 Competition M Performance έτοιμη για πίστα

Τα αξεσουάρ που προσφέρονται για το αμάξωμα αφορούν τις πλευρικές μαύρες ματ λωρίδες στο κάτω μέρος με την επιγραφή «Μ Performance», τη μαύρη γυαλιστερή μάσκα, το ανθρακονημάτινο περίγραμμα των «νεφρών», τα αντίστοιχα καλύμματα στους καθρέπτες και την αεροτομή. Επίσης, διατίθενται μια ευρεία γκάμα από ζάντες αλουμινίου σε μαύρο χρώμα ή διχρωμία και με διάμετρο 21 ιντσών για τις X5/X6 και 22 για την X7.

Διαβάστε επίσης: BMW M3 650 HP VS Toyota Supra 700 HP (+video)

Στο εσωτερικό συναντάμε βελούδινα πατάκια με περίγραμμα απομίμησης δέρματος και με λογότυπο Μ Performance στα μπροστινά, σπορ τιμόνι από alcantara και δέρμα, άσπρες ραφές στα καθίσματα, ενώ ξεχωρίζουν τα ανθρακονημάτινα paddles για τις αλλαγές ταχυτήτων πίσω από το τιμόνι και οι κόκκινοι διακόπτες για την επιλογή των ρυθμίσεων στις X5 M και X6 M. Μία ακόμα λεπτομέρεια είναι οι τα φώτα LED στο κάτω μέρος των θυρών, τα οποία προβάλλουν ένα γράφημα, όπως το λογότυπο BMW M και διάφορα μοτίβα από ένα σετ διαφανειών M Performance.

Get it on Google Play Download on the App Store