Πιο σπορ νέα BMW Σειρά 1 με M Performacne Parts

Η τρίτη κατά σειρά γενιά της BMW Σειρά 1 παρουσιάστηκε χθες, ενώ παράλληλα έκανε την εμφάνισή της και με τα αξεσουάρ M Performacne Parts, για όσους θέλουν πιο σπορ εμφάνιση εξωτερικά και στο εσωτερικό.

Δείτε ακόμη: Ιδού η νέα BMW Σειρά 1 και επίσημα!

Να υπενθυμίσουμε ότι η νέα BMW Σειρά 1 βασίζεται σε καινούργια πλατφόρμα με κίνηση πλέον στους εμπρός ή σε όλους τους τροχούς, ενώ παρά το γεγονός ότι κόντυνε κατά 5 χλστ. σε μήκος (4.319 χλστ.) και 20 χλστ. σε μεταξόνιο (2.670 χλστ.), προσφέρει μεγαλύτερους χώρους λόγω της νέας της «βάσης». Επιπλέον, φέρει και πολλές σχεδιαστικές αλλαγές θυμίζοντας αρκετά την X2.

Για τους αγοραστές της νέας BMW Σειρά 1 που θέλουν πιο δυναμική εμφάνιση, η BMW ετοίμασε ήδη τα πακέτα αισθητικής κυρίως αναβάθμισης, ενισχύοντας και τα χαρακτηριστικά οδήγησης. Για το αμάξωμα υπάρχουν ειδικά σχεδιασμένα εργοστασιακά αεροδυναμικά βοηθήματα, όπως είναι σπόιλερ και διαχύτες αέρα στον εμπρός προφυλακτήρα, σπόιλερ στα μαρσπιέ, στην οροφή και διαχύτης από ανθρακόνημα στον πίσω προφυλακτήρα. Από το πολύ ελαφρύ και ανθεκτικό αυτό υλικό είναι κατασκευασμένα και τα καλύμματα των εξωτερικών καθρεπτών. Πρόσθετα η μαύρη μάσκα και το ίδιας απόχρωσης γυαλιστερό πλαίσιο των παραθύρων τονίζουν περεταίρω την σπορτίφ εμφάνισης της νέας μικρομεσαίας 5θυρης BMW.

Δείτε ακόμη: Καινούργια BMW Σειρά 7 για… φτωχούς πλούσιους!

Στον κατάλογο των M Performacne Parts περιλαμβάνεται ακόμη το πιο ισχυρό σύστημα πέδησης με 18 ιντσών αεριζόμενους και διάτρητους εμπρός δίσκους με 4πίστονες αλουμινένιες κόκκινες δαγκάνες και 2πίστονες πίσω. Επιπλέον, προσφέρονται ελαφριές ζάντες αλουμινίου με διάμετρο 18 ή 19 ιντσών.

Αξεσουάρ M Performacne υπάρχουν και για το εσωτερικό, από την είσοδο κιόλας στο αυτοκίνητο, μέσω του κρυφού φωτισμού στις πόρτες, ο οποίος απεικονίζει στο δρόμο το λογότυπο BMW M. Στο τιμόνι οι επενδύσεις από Alcantara, δέρμα και ανθρακόνημα χαρίζουν αγωνιστική αίσθηση, σε συνδυασμό με τα διακοσμητικά από ανθρακόνημα στο ταμπλό. Το πακέτο συμπληρώνουν τα ανοξείδωτα πεντάλ και τα βελούδινα πατάκια M Performance.

Δείτε ακόμη: BMW M2 κυνηγάει Tesla Model 3 στο Nurburgring (+video)

Get it on Google Play Download on the App Store