Το μεγαλύτερο SUV στην ιστορία της BMW (+video)

Η BMW ετοιμάζει το μεγαλύτερο SUV στην ιστορία της και μέχρι σήμερα χάρη και στην διαρροή από τον βραζιλιάνικο Ο.Β.Ι. (Οργανισμός Βιομηχανικής Ιδιοκτησίας) και τα πατενταρισμένα σκίτσα της Χ7 έχουμε πάρει μία ιδέα από αυτή. Μάλιστα και η ίδια η BMW έχει δώσει video στη δημοσιότητα από τη γραμμή παραγωγής του αυτοκινήτου της. 

Δείτε ακόμη: Αποκάλυψη της νέας BMW Concept X7 iPerformance (+video)

Αυτή τη φορά όμως παρουσίασε ακόμη ένα video στο οποίο για πρώτη φορά βλέπουμε τη BMW X7 σε δράση, να μας δείχνει ένα δείγμα των ικανοτήτων της. Το θηριώδες γερμανικό SUV, με μήκος 5.010 χλστ. πλάτος 2.020 χλστ. ύψος 1,80 μ. και μεταξόνιο 3.010 χλστ. φαίνεται να κινείται με ιδιαίτερη άνεση τόσο σε άμμο όσο και σε χιόνι. Δύο από τα δυσκολότερα τερέν που μπορεί να συναντήσει κάποιος οδηγός στο δρόμο του…

Εμείς, εν αναμονή της παρουσίασης του μοντέλου, να θυμίσουμε πως η γκάμα των κινητήρων δεν αναμένεται να έχει διαφορές από αυτή της νέας X5. Αυτό σημαίνει πως η βασική βενζινοκίνητη έκδοση θα φορά τον 3.0 λτ. 6κύλινδρο σε σειρά Twin Power Turbo κινητήρα με τους 340 ίππους (xDrive40i) ενώ θα ακολουθεί η V8 με νέο μοτέρ 4.4 λίτρων που αποδίδει 462 ίππους (xDrive50i). Στην πετρελαιοκίνητη γκάμα θα βρούμε δυο 3.0λιτρα εξακύλινδρα σε σειρά σύνολα με 265 (xDrive30d) και 400 ίππους (με τετραπλό τούρμπο, ονόματι X5 M50d).

Διαβάστε επίσης: Έρχεται η κορυφαία και υπερπολυτελής BMW X7

Όλες οι εκδόσεις κινητήρα θα συνδυάζονται με αυτόματο κιβώτιο οχτώ σχέσεων, ενώ στο άμεσο μέλλον θα δούμε και έκδοση με τον 2.0λιτρο 4κύλινδρο Twin Power Turbo που θα αποτελεί μέρος του υβριδικού συστήματος κίνησης της έκδοσης xDrive40e. Για περισσότερα, υπομονή μέχρι την επίσημη παρουσίαση του αυτοκινήτου.

Get it on Google Play Download on the App Store