Νέα Chevrolet Camaro με 10 ταχύτητες

Η Chevrolet παρουσίασε το ανανεωμένο σπορ κουπέ μοντέλο της Camaro, με πολλές αλλαγές και βελτιώσεις σε εμφάνιση, μηχανικά μέρη και τεχνολογίες, ενώ πρόσθεσε και νέο turbo κινητήρα.

Δείτε ακόμη: Χάος σε γραφεία της GM γιατί δεν πήραν bonus (+video)

Εξωτερικά, η νέα Chevrolet Camaro απέκτησε ακόμα πιο μυώδη και επιθετική εμφάνιση, μέσω της ανασχεδιασμένης μάσκας, φωτιστικών σωμάτων και προφυλακτήρων, καθώς και των νέων ζαντών αλουμινίου των 20 ιντσών. Μάλιστα, η νέα μάσκα και οι εμπρός αεραγωγοί βοηθούν τόσο στη βελτίωση της αεροδυναμικής, όσο και στην καλύτερη ψύξη του κινητήρα. Παράλληλα, υπάρχουν αισθητικές διαφοροποιήσεις μεταξύ των μοντέλων LS, LT, RS, SS και ZL1.

Στην γκάμα των κινητήρων προστέθηκε το 2.0 λτ. Turbo μηχανικό σύνολο ισχύος 275 ίππων και 400 Nm ροπής, συνδυασμένο αποκλειστικά με 6τάχυτο μηχανικό κιβώτιο. Επιπλέον, η Camaro SS εφοδιάζεται πλέον με το αυτόματο κιβώτιο των 10 ταχυτήτων.

Δείτε ακόμη: Φρένα: Έτσι δουλεύουν τα ταμπούρα (+video)

Η Camaro Turbo 1LE διαθέτει ανάρτηση με μεγαλύτερες αντιστρεπτικές δοκούς, ειδικές ρυθμίσεις στα αμορτισέρ, ενισχύεις στον πίσω άξονα, ελαστικά 245/40R20 εμπρός και 275/35R20 πίσω, φρένα Brembo και αναλογία βάρους σχεδόν 50/50. Παράλληλα, το πακέτο περιλαμβάνει Driver Mode Selector με Sport Mode και νέο Track Mode με σπορ γραφικά στον πίνακα οργάνων, launch control, shift lights κ.λπ. Στάνταρ είναι ακόμα το σουέτ flat-bottom τιμόνι, συν τα Recaro καθίσματα.

Την τεχνολογία αναβαθμίζουν το νέας γενιάς σύστημα πολυμέσων με στάνταρ οθόνη αφής 7 ιντσών η προαιρετικά 8 ιντσών, η νέα κάμερα οπισθοπορείας στον καθρέπτη και το νέο σύστημα προειδοποίησης σύγκρουσης.

Δείτε ακόμη: Χορεύοντας με ένα VW Polo στο Nürburgring (+video)

Get it on Google Play Download on the App Store