«Χρυσή» επέτειος για την Honda!

Με αφορμή την επέτειο 50 ετών από την είσοδό της στην αγορά της Αυστραλίας, η Honda παρουσίασε μια «χρυσή» συλλογή από τα οχήματα -και γενικότερα τα προϊόντα- που κατασκευάζει, τα οποία θα γυρίσουν την χώρα των καγκουρό για προωθητικούς σκοπούς.

Δείτε ακόμα: Eλληνικό Honda S2000 Turbo «καταπίνει» Porsche Panamera (+video)

Πέρα από τους «κράχτες» Civic Type R και NSX, οι Ιάπωνες -ή καλύτερα, οι Αυστραλοί- έντυσαν στα χρυσαφί την κορυφαία supersport μοτοσυκλέτα τους CBR1000RR Fireblade, την enduro CRF450L, την παιδική CRF50F, την μηχανή του γκαζόν HRU19 Buffalo, ακόμα και την γεννήτρια ρεύματος EU22i! Προκειμένου να επιτευχθεί το φαντασμαγορικό αποτέλεσμα, η χρυσαφί μεμβράνη επικαλύπτεται από ένα σατέν διάφανο κάλυμμα προκειμένου να μειώνει τις αντανακλάσεις. Όπως δήλωσε ο επικεφαλής της Honda Αυστραλίας, Hiroyuki Shimizu, «θέλαμε να γιορτάσουμε τα 50στα γενέθλια με έναν τρόπο μοναδικό και διασκεδαστικό. Έχει ξαναδεί κανείς χρυσή γεννήτρια ή μηχανή του γκαζόν;».

Διαβάστε επίσης: Honda Civic 2.000 ίππων πιάνει 346 χλμ./ώρα σε 7 δλ! (+video)

Τα δυσάρεστα νέα αφορούν τη διαθεσιμότητα των παραπάνω μοντέλων, η οποία είναι…ανύπαρκτη. Η χρυσή επικάλυψη δεν διατίθεται ούτε ως προαιρετική, ακόμα κι αν κάποιος θέλει να αγοράσει ένα καινούργιο NSX με τον εν λόγω χρωματισμό. Φυσικά ούτε λόγος για τοποθέτηση σε ήδη υπάρχοντα Honda. Τα συγκεκριμένα δείγματα δημιουργήθηκαν καθαρά για promotion και δεν διατίθενται προς πώληση.

Get it on Google Play Download on the App Store