Νέο Dacia Duster σε έκδοση van

Την πρώτη εμφάνισή του και σε επαγγελματική έκδοση έκανε το νέο και σημαντικά βελτιωμένο σε όλους τους τομείς Dacia Duster (διαβάστε εδώ τη δοκιμή), αποτελώντας μία κατάλληλη επιλογή για όσους αναζητούν ένα van με ανέσεις επιβατικού. Το Duster Fiskal όπως είναι ολόκληρη η ονομασία του διαφέρει εξωτερικά από το επιβατικό Duster από την αντικατάσταση των πίσω παραθύρων με μεταλλικά πάνελ στο χρώμα του αμαξώματος.

Δείτε ακόμη: Το νέο Dacia Duster έγινε… τανκ (+video)

Στο εσωτερικό, το εμπρός τμήμα του οδηγού και του συνεπιβάτη έχουν παραμείνει απείραχτα, ωστόσο από εκεί και πίσω έχει διαμορφωθεί ένας μεγάλος χώρος φόρτωσης. Ο διαχωρισμός γίνεται μέσω ενός μεταλλικού πλέγματος, τα πίσω καθίσματα έχουν αφαιρεθεί και στο δάπεδο έχει τοποθετηθεί προστατευτικό αντιολισθητικό κάλυμμα και κρίκοι πρόσδεσης. Ο αποθηκευτικός χώρος έχει μέγιστο μήκος 1.640 χιλιοστά, ενώ ο όγκος του (στο επιβατικό με πεσμένα τα πίσω καθίσματα) φτάνει τα 1.636 στη δικίνητη έκδοση και τα 1.604 λτ. στο 4×4.

Το Duster Fiskal προσφέρεται με όλους τους κινητήρες βενζίνης και πετρελαίου, όπως είναι ο 1.6 λτ. SCe 115 PS, ο 1.2 TCe 125 PS, ο 1.5 λτ. dCi 90 PS και ο 1.5 dCi 110 PS. Ενδεικτικά, η τιμή της μετατροπής στην Αυστρία κοστίζει 1.730 ευρώ (χωρίς φόρους).

Δείτε ακόμη: Ποιο ήταν το πρώτο SUV του 1950; (+video)

Get it on Google Play Download on the App Store