Φτιάξε το νέο Dacia Duster όπως σου γουστάρει!

Το νέο Dacia Duster διατίθεται στην χώρα μας εδώ και μερικούς μήνες (δείτε εδώ αναλυτικά τιμές και εξοπλισμό) και πλέον η ελληνική αντιπροσωπεία ανακοίνωσε πως συνοδεύεται από μία σειρά αξεσουάρ, δίνοντας την ευκαιρία σε κάθε αγοραστή να δημιουργήσει το δικό του ξεχωριστό αυτοκίνητο σύμφωνα με τις δικές του ανάγκες και τα δικά του γούστα.

Δείτε ακόμη: Καταστρέφουν ολοκαίνουργια Ferrari 458 Spider (+video)

Το νέο Dacia Duster (δείτε εδώ τις πρώτες μας οδηγικές εντυπώσεις από αυτό) είναι διαθέσιμο με μια ευρεία γκάμα εκδόσεων εξοπλισμού και χρωμάτων, ενώ παράλληλα οι αγοραστές μπορούν να επιλέξουν ανάμεσα σε μια σειρά ειδικά σχεδιασμένων για το μοντέλο αξεσουάρ. Παράλληλα διαθέσιμες είναι και μια σειρά προηγμένων τεχνολογικών λύσεων, όπως το black box που μέσω μιας τοποθετημένης στο παρμπρίζ του αυτοκινήτου κάμερας καταγ

ράφει την κίνηση του οχήματος, προσφέροντας πολύτιμα στοιχεία στην περίπτωση κάποιου ατυχήματος. Επίσης η κάμερα εμπρός τυφλού σημείου με γωνία επόπτευσης 180ο συμβάλει στην ασφάλεια βελτιώνοντας την ορατότητα του οδηγού στις διασταυρώσεις.

Διαβάστε επίσης: Οδηγούμε στη Μονεμβασιά το νέο Volvo XC40

Συγκεκριμένα, η Dacia έχει δημιουργήσει τρία πακέτα αξεσουάρ, ειδικά διαμορφωμένων για το νέο Duster. Το Cross Road Pack, το Off Road Pack Extreme το Easy Pack. Το πρώτο διαθέτει ταπέτα σετ και ταπέτο πορτμπαγκάζ, διακοσμητικά φρύδια φτερών και προστατευτικά πόρτας και κοστίζει 620 ευρώ από 777,7 ευρώ. Το δεύτερο περιλαμβάνει ταπέτα, ποδιά διαφορικού, ποδιά ρεζερβουάρ, διακοσμητικά φρύδια φτερών και προστατευτικά πόρτας και κοστίζει 865 από 1.083,9 ευρώ. Τέλος, το πακέτο Easy Pack περιλαμβάνει μοκέτα premium, προστατευτικά μαρσπιέ, δίχτυ δαπέδου χώρου αποσκευών και υποβραχιόνιο 310 ευρώ από 392,27 ευρώ.

Get it on Google Play Download on the App Store