Συλλεκτικό Daihatsu Copen Coupe!

Η Daihatsu αναμένεται να παρουσιάσει το Copen Coupe παραγωγής στην έκθεση του Tokyo 2019, με κουπέ αμάξωμα όπως το θυμόμαστε από το πρωτότυπο μοντέλο που εμφανίστηκε στο Tokyo Auto Saloon 2016. Όμως μόλις 200 οχήματα θα κατασκευαστούν, τα οποία προορίζονται για την ιαπωνική αγορά.

Όπως ανέφεραν οι σχεδιαστές, το αυτοκίνητο όπως και το παρελθοντικό μοντέλο, έχει κατασκευαστεί για να εγείρει όμορφα συναισθήματα στο χρήστη με το μοναδικό σχεδιασμό του. Μην ξεχνάμε άλλωστε ότι είναι ένα ιδιαίτερο αυτοκίνητο, όχι μόνο στο φαίνεσθαι, αλλά και χρηστικά μιας και οι διαστάσεις του είναι αρκετά λιλιπούτειες.

Δείτε ακόμη: Daihatsu Copen την είδε… GT-R

Η οροφή του Daihatsu Copen Coupe είναι ενισχυμένη με ανθρακονήματα, υλικό που εξασφαλίζει πέρα από τη διατήρηση του βάρους σε χαμηλά επίπεδα και αυξημένη αντοχή για την ασφάλεια των επιβατών.

Το πίσω κρύσταλλο θυμίζει φινιστρίνι σκάφους, μιας και υπάρχει η δυνατότητα να ανοίξει ξεχωριστά από τη πόρτα του χώρου αποσκευών. Το Daihatsu Copen Coupe θα προσφέρεται με δύο χρωματικές επιλογές: το British Green Mica, με το σαλόνι να είναι σε μπεζ χρώμα, καθώς και με το Pearl White σε συνδυασμό με μαύρο χρώμα εσωτερικού.

Διαβάστε επίσης: Daihatsu Terios 1.5 μεταχειρισμένο

Μια τόσο σπάνια παραγωγή πρέπει και να το αποδεικνύει και για το λόγο αυτό ο αύξων αριθμός κάθε αυτοκινήτου, είναι «χτυπημένος» σε μια ειδική πλακέτα η οποία υπάρχει κάτω από το χειρόφρενο. Η μετάδοση της κίνησης πραγματοποιείται είτε μέσω ενός CVT κιβωτίου, είτε μέσω ενός χειροκίνητου 5 σχέσεων με τον κινητήρα να είναι 3κύλινδρος, 660 κ.εκ. και απόδοση 64 ίππων!

Get it on Google Play Download on the App Store