Νέο Datsun για κυνηγούς και ψαράδες

Η Datsun παρουσίασε μια ειδική έκδοση του μικρού χάτσμπακ μοντέλου της mi-DO, το οποίο είναι ειδικά σχεδιασμένο για όσους κάνουν διάφορες δραστηριότητες στην ύπαιθρο, όπως για παράδειγμα κυνήγι και ψάρεμα. Σε σχέση με τα «απλά» mi-DO, το συγκεκριμένο παρουσιάζει αρκετές διαφορές, όχι μόνο εξωτερικά, αλλά και στο ειδικά διαμορφωμένο εσωτερικό το.

Δείτε ακόμη: Πωλείται Lada Niva στην τιμή των 35.000 ευρώ!

Το αμάξωμά του είναι βαμμένο σε καμουφλάζ και έχει περαστεί με αντιχαρακτικό βερνίκι, η απόστασή του από το έδαφος έχει αυξηθεί στα 180 χιλιοστά για να περνά πιο εύκολα από εμπόδια, κάτω από τον κινητήρα έχει τοποθετηθεί μια αλουμινένια ποδιά πάχους 4 χιλιοστών, ενώ στην οροφή υπάρχουν έξι προβολείς για καλύτερη όραση στο απόλυτο σκοτάδι.

Περνώντας στο εσωτερικό, η δεύτερη σειρά καθισμάτων έχει αφαιρεθεί και τη θέση τους έχουν πάρει διάφορες ειδικά διαμορφωμένες θήκες και συρτάρια για να μπορούν να τοποθετηθούν ένα πτυσσόμενο τραπέζι, αναδιπλούμενες καρέκλες, καλάμια ψαρέματος, τσεκούρι, σχοινιά ρυμούλκησης, γαλότσες και ότι άλλο χρειαστεί ένας ψαράς ή κυνηγός. Επιπλέον, υπάρχει μια καφετέρια και ένα μικρό ψυγείο 20 λίτρων, καθώς και επιπλέον φωτισμός. Περισσότερα πράγματα μπορούν να αποθηκευτούν και στην μπαγκαζιέρα οροφής.

Δείτε ακόμη: Η βενζίνη «έκαψε» το ντίζελ στην Ελλάδα

Την κίνηση στους εμπρός τροχούς αναλαμβάνει ο κινητήρας βενζίνης των 1.6 λτ., συνδυασμένος με μηχανικό κιβώτιο. Το μηχανικό αυτό σύνολο στο στάνταρ μοντέλο αποδίδει 87 ή 106 ίππους και ροπή και προσφέρει επιτάχυνση από 0-100 χλμ./ώρα σε 11,5 δλ. ή 10,5 δλ. αντίστοιχα.

Get it on Google Play Download on the App Store