Ήρθε στην Ευρώπη το Hyundai KONA Iron Man

Το ξεχωριστό μοντέλο της Hyundai, το ΚΟΝΑ Iron Man, είναι πλέον διαθέσιμο και στο ευρωπαϊκό δίκτυο πωλήσεων της μάρκας, με τιμή που ξεκινάει στη Γερμανία από 34.000 ευρώ.

Η συγκεκριμένη ειδική έκδοση του ΚΟΝΑ είναι περιορισμένης παραγωγής και είναι εμπνευσμένη από τον super ήρωα της Marvel. Το μοναδικό αυτό ΚΟΝΑ είναι βαμμένο σε γκρι και κόκκινο χρώμα, ενώ ξεχωριστές είναι και οι ζάντες των 18 ιντσών, μιας και τα καπάκια είναι Iron Man.

Δείτε ακόμη: Δοκιμή Hyundai Kona 1.0 T-GDi 120 PS

Τα φώτα ημέρας θυμίζουν τη μάσκα και το σχήμα των ματιών του κοστουμιού Iron Man, ενώ στην οροφή είναι αποτυπωμένο το πρόσωπό του. Στο εσωτερικό με το δερμάτινο σαλόνι και τον πλούσιο εξοπλισμό, υπάρχει μια οθόνη οθόνης αφής από όπου ελέγχεται το σύστημα infotainment του αυτοκινήτου με τα γραφικά του ήρωα της Marvel.

To KONA Iron Man Edition διατίθεται αποκλειστικά με τον τούρμπο κινητήρα βενζίνης 1.6 T-GDI και το αυτόματο κιβώτιο διπλού συμπλέκτη DCT με κίνηση στους εμπρός τροχούς ή και στους τέσσερις. Το μηχανικό αυτό σύνολο αποδίδει 177 ίππους και 265 Nm ροπής, προσφέρει επιτάχυνση από 0-100 χλμ./ώρα σε 7,7 δλ. και τελική ταχύτητα 210 χλμ./ώρα, η μεικτή κατανάλωση είναι 6,3 λτ./100 χλμ. και οι εκπομπές CO2 είναι 144 γρ./χλμ.

Get it on Google Play Download on the App Store