Ειδική έκδοση για το ανανεωμένο Twingo

Μόλις προχθές παρουσιάστηκε το ανανεωμένο Renault Twingo και η γαλλική μάρκα άδραξε την ευκαιρία να λανσάρει και μια ειδική έκδοση, τη «Le coq sportif». Όπως αντιλαμβάνεστε από το όνομα, έχει σαφή σύνδεση με τη γαλλική φίρμα σπορ ρούχων.

Η εν λόγω έκδοση παρέχει αρκετές επιλογές παραμετροποίησης, ανάλογα με τα γούστα του ιδιοκτήτη, ενώ πλέον του προσφέρονται τέσσερα επιπλέον χρώματα για το αμάξωμα: Quartz White, Crystal White, Lunar Grey και Star Black.

Δείτε ακόμη: Έκλεψε τσιμεντένιες κολόνες και τις μετέφερε με Twingo…

Η πλέον χαρακτηριστική επιλογή, είναι αυτή που φέρει την ονομασία French, όπου το Twingo είναι βαμμένο σε λευκό χρώμα, έχει τα εθνικά χρώματα της Γαλλίας στο αριστερό του μέρος, ενώ στο δεξί υπάρχει το λογότυπο της Le coq sportif. Μερικές ακόμα σχεδιαστικές πινελιές είναι το κόκκινο κάλυμμα των καθρεπτών, οι μπλε λεπτομέρειες στην εμπρός γρίλια και οι κόκκινες στο πίσω προφυλακτήρα και τέλος το λογότυπο της le coq sportif στα πλαϊνά προστατευτικά του αμαξώματος.

Διαβάστε επίσης: Δοκιμή Renault Twingo 0.9 TCe 90 PS Auto

Για να τονιστεί ο ξεχωριστός χαρακτήρας της έκδοσης, εντός της καμπίνας υπάρχει ένα μικρό πλακίδιο από αλουμίνιο που αναγράφει «Twingo par le coq sportif» εμπρός από το λεβιέ, καθώς και ειδικά πατάκια, ταμπλό και λαβή στο λεβιέ. Η ειδική αυτή έκδοση βασίζεται στην πλούσια γκάμα εξοπλισμού του Twingo, όπου ο ιδιοκτήτης απολαμβάνει το σύστημα Easylink, αυτόματο κλιματισμό και φώτα, αλλά και κάμερα οπισθοπορείας.

Οι διαθέσιμες κινητήρες για το Twingo le coq sportif είναι ο 1.000αρης ατμοσφαιρικός με τους 75 ίππους, αλλά και ο τούρμπο TCe με τους 93 ίππους. Ο τελευταίος κινητήρας μπορεί να συνδυαστεί είτε με χειροκίνητο κιβώτιο, είτε με το διπλού συμπλέκτη EDC.

Get it on Google Play Download on the App Store