Εντυπωσιακό το Mitsubishi L200 Mountain Rescue

Πέρα από το ανανεωμένο Mitsubishi L200 που η ιαπωνική φίρμα παρουσίασε στη Γενεύη, μας έδειξε και την νέα version της έκδοσης Mountain Rescue.

Η ειδική αυτή έκδοση έχει δημιουργηθεί για τις επιχειρήσεις διάσωσης στα βουνά, αφού φέρει πάνω της αρκετά έξτρα που βοηθούν σε τέτοιου είδους αποστολές.

Δείτε ακόμη: Δοκιμή Mitsubishi Eclipse Cross 1.5 λτ. 163 PS CVT 4WD

Και αυτή η ειδική έκδοση διακρίνεται για τη δυναμική εμπρός μάσκα, όπου για την περίσταση έχει ενσωματωθεί ένας γάντζος κι ένα βαρούλκο, ενώ για να ξεχωρίζει από τις… «πολιτικές» εκδόσεις του L200, έχουν τοποθετηθεί μαύρα καπάκια στους καθρέπτες, νέες ζάντες μαύρης απόχρωσης, ενώ στην οροφή υπάρχει μια μπάρα με LED φώτα.

Διαβάστε επίσης: Βασισμένο στο Renault Clio το νέο Mitsubishi Colt;

Η καμπίνα είναι τεχνολογικά προηγμένη, όπου ξεχωρίζει η οθόνη του συστήματος ψυχαγωγίας στο ανώτερο σημείο της κεντρικής οθόνης, ενώ ενσωματώνει κι όλα τα απαραίτητα συστήματα ασφαλείας, μεταξύ των οποίων η αποφυγή οπίσθιας σύγκρουσης, Blind Spot Warning και Rear Cross Traffic Alert. Το δυναμικό L200 Mountain Rescue, κινείται από έναν κινητήρα πετρελαίου Euro 6d-TEMP, ο οποίος συνδυάζεται με 6ταχυτο κιβώτιο ταχυτήτων, είτε χειροκίνητο, είτε αυτόματο. Τέλος, η Mitsubishi αναφέρει ότι το σύστημα τετρακίνησης προσφέρει βελτιωμένη απόδοση σε όλες τις επιφάνειες χάρη σε μια νέα off-road λειτουργία που προσφέρει ρυθμίσεις Gravel, Mud/Snow, Sand, και πέτρας!

Get it on Google Play Download on the App Store