Έρχεται το νέο Subaru WRX STi S209

Μια νέα teaser φωτογραφία μας παρουσίασε η Subaru, επιτρέποντας στη φαντασία μας να οργιάζει με την έλευση του νέου WRX STI, με τον κωδικό S209, το οποίο θα παρουσιαστεί στην έκθεση του Detroit στις 14 Ιανουαρίου.

Δείτε ακόμη: Aυτό είναι το πιο δυνατό Subaru WRX STI όλων των εποχών!

H δεύτερη teaser εικόνα του WRX STI S209 δεν αποκαλύπτει πολλά, αλλά μας επιτρέπει να καταλάβουμε τις σχεδιαστικές αλλαγές του αμαξώματος, ενώ κυριαρχεί το δυναμικό bodykit του αμαξώματος, με κύρια χαρακτηριστικά τη μεγάλη πίσω φτερούγα που αχνοφαίνεται στη φωτογραφία!

Προς το παρόν δεν έχουν ανακοινωθεί οι επίσημες τεχνικές λεπτομέρειες σχετικά με την ισχύ και τον κυβισμό, αλλά είναι πιθανό να υπάρχουν αρκετές αλλαγές σε καίρια μέρη του κινητήρα, όπως στη τουρμπίνα, στο intercooler, αλλά και στα εσωτερικά του μέρη, όπως έμβολα και μπιέλες!

Διαβάστε επίσης: Video σκέτη ανατριχίλα. Αυτό το Subaru πρέπει να το δεις!

Να θυμίσουμε πως η περιορισμένη έκδοση στην Ιαπωνία που φέρει τον κωδικό S208, κινείται από έναν 2λιτρο turbo κινητήρα με ισχύ 325 ίππων, ενώ η έκδοση STI για την αμερικάνικη αγορά έχει κινητήρα 2,5 λίτρων με δύο εκδόσεις ισχύος, 305 και 310 ίππων. Το WRX STI S209 είναι το πρώτο μοντέλο το οποίο προσφέρεται στην αγορά των Η.Π.Α. και θα είναι περιορισμένης παραγωγής. Βέβαια ακόμα δεν έχει ανακοινωθεί ο ακριβής αριθμός αυτοκινήτων.

Get it on Google Play Download on the App Store