Πιάστηκε στα πράσα το νέο VW I.D.

Ο φωτογραφικός φακός «τσάκωσε» επί τω έργω το νέο ηλεκτρικό μοντέλο που ετοιμάζει η VW, το I.D., σε δοκιμές στη Νότια Αφρική. Το νέο μοντέλο φαίνεται πως είναι πολύ κοντά στην παραγωγή, όπου παρά το βαρύ καμουφλάζ, δείχνει να μην απέχει από το πρωτότυπο μοντέλο.

Το νέο VW I.D. (I.D. Neo η πλήρης ονομασία) αναμένεται με ιδιαίτερο ενδιαφέρον και σίγουρα θα ταράξει τα νερά στην κατηγορία των ηλεκτρικών hatchback. Θα βασίζεται στη νέα πλατφόρμα ΜΕΒ, με την επίσημη κυκλοφορία του να αναμένεται το 2020. Τα μέχρι τώρα στοιχεία αναφέρουν πως θα προσφέρεται με τρεις διαφορετικής χωρητικότητας μπαταρίες, με την κίνηση στους πίσω τροχούς, ενώ η δύναμη του θα αγγίζει τους 170 ίππους και η ροπή τα 300 Nm.

Δείτε ακόμη: Νέο ηλεκτρικό 4Χ4 VW I.D. Crozz II Concept με 306 ίππους (+video)

Η μπαταρία της βασικής έκδοσης του VW I.D. Neo, θα έχει χωρητικότητα 48 kWh, με την αυτονομία να αγγίζει τα 330 χλμ. Η μεσαίας χωρητικότητας μπαταρία θα προσφέρει αυτονομία 450 χλμ, ενώ η μεγαλύτερη μπαταρία θα μπορεί να σας ταξιδέψει με άνεση έως και 600 χλμ. με μια μόνο φόρτιση, η οποία μπορεί να πραγματοποιείται είτε μέσω ταχυφορτιστών, είτε μέσω οικιακών φορτιστών.

Φωτογραφίες: Theo Calitz

Get it on Google Play Download on the App Store