Ανανέωση για το Fiat 124 Spider

Όπως ήταν λογικό, μετά την ανανέωση του Mazda MX-5 τη σκυτάλη πήρε η Fiat και παρουσίασε το δικό της συγγενικό μοντέλο, το 124 Spider, στην ανανεωμένη του έκδοση. Οι αλλαγές προφανώς και δεν είναι ίδιες μιας και τα δύο αυτοκίνητα έχουν αρκετές διαφορές ούτως ή αλλιώς, παρόλα αυτά είναι της ίδιας φιλοσοφίας καθώς έχουμε να κάνουμε με μικροαισθητικές παρεμβάσεις μέσα και έξω, όχι όμως και αύξηση της ιπποδύναμης (κάτι που είδαμε στην περίπτωση του Mazda MX-5).

Δείτε ακόμη: Απίστευτα λεφτά για «καινούργιο» Mazda MX-5 πρώτης γενιάς

Συγκεκριμένα, στην ανανεωμένη έκδοση του Fiat 124 Spider υπάρχουν αλλαγές στον εξοπλισμό, καθώς πλέον από τη βασική έκδοση περιλαμβάνεται οθόνη αφής 7 ιντσών, νέα χρώματα αμαξώματος, συνδυαζόμενα και με νέα γραφικά αυτοκόλλητα (διακοσμητικές λωρίδες κλπ.).

Από την άλλη το Abarth 124 Spider έχει να επιδείξει νέα εξάτμιση με βελτιωμένο ήχο καθώς και κόκκινες λεπτομέρειες σε προφυλακτήρα εμπρός, μάσκα και καθρέφτες και διαθέτει φυσικά τα σήματα της Abarth στα εμπρός φτερά.

Διαβάστε επίσης: Το Mazda MX-5 αποκτά την δύναμη που του αξίζει (+video)

Τέλος, τα μηχανικά μέρη του Fiat 124 Spider έχουν μείνει ως έχουν με το 1.4 λτ. τούρμπο μοτέρ να αποδίδει 140 ίππους και στην έκδοση Abarth 170 ίππους, ενώ το αυτόματο κιβώτιο είναι αναθεωρημένο προκειμένου να προσφέρει ομαλότερες και ταχύτερες αλλαγές.

Get it on Google Play Download on the App Store