Έρχεται νέο μικρό SUV Fiat και υβριδικό 500L

Πριν λίγο καιρό η Fiat παρουσίασε το ανανεωμένο 500X, αλλά οι φήμες την θέλουν να ετοιμάζει νέο SUV, το οποίο βλέπουμε πως μπορεί να μοιάζει στην παραπάνω ψηφιακά επεξεργασμένη εικόνα.

Δείτε ακόμη: Fiat 500L MY19 με τιμή από 15.300 ευρώ

Όπως αναφέρει το σχετικό ρεπορτάζ, η εσωτερική κωδική ονομασία του αυτοκινήτου αυτή την στιγμή είναι «601» και αναμένεται να είναι έτοιμο μέσα στο δεύτερο εξάμηνο 2019. Ένας από τους λόγους που έχουν ωθήσει την ιταλική μάρκα στο να βγάλει καινούργιο SUV, εκτός από τον προφανή που είναι οι πωλήσεις, είναι το γεγονός πως η γραμμή παραγωγής της στο Kragujavec της Σερβίας αυτή την στιγμή απασχολείται αποκλειστικά με την παραγωγή του 500L. Ένα μοντέλο που μπορεί να είναι best seller στην κατηγορία του, αλλά πρόκειται για μία κατηγορία που οι πωλήσεις φθίνουν διαρκώς.

Διαβάστε επίσης: Τέλος εποχής για το Fiat Punto

Έτσι, λέγεται πως το εργοστάσιο θα ανανεωθεί προκειμένου να υποδεχτεί το νέο SUV της Fiat, το οποίο θα φτιάχνεται παράλληλα με το 500L και έτσι η παραγωγική του ικανότητα θα αυξηθεί κατακόρυφα. Μένει να δούμε αν οι εξελίξεις θα μας δικαιώσουν και αυτή την φορά. Παράλληλα, ανεπίσημες πληροφορίες αναφέρουν ότι το 2019 αναμένεται να κάνει την εμφάνισή του υβριδικό 500L με πιθανή ονομασία 550L, το οποίο θα κάνει πρεμιέρα στην έκθεση της Γενεύης το Μάρτιο του 2019.

Get it on Google Play Download on the App Store