Νέο στιλάτο Fiat 500 Collezione (+video)

Μετά τις αρκετές ειδικές εκδόσεις των τελευταίων 10 ετών πού περιλαμβάνουν το 500C Gucci, το 500 Diesel (τη γνωστή εταιρεία ένδυσης), το 500 Riva και τα πιο πρόσφατα 500-60esimo και Anniversario αφιερωμένα στα 60α γενέθλιά του, το νέο Fiat 500 Collezione αποτελεί ένα ακόμα ειδικό μοντέλο με ξεχωριστό στιλ.

Διαβάστε επίσης: «Ηλεκτρίζεται» η BP

Το νέο Fiat 500 Collezione θα ταξιδέψει σε μεγάλα ευρωπαϊκά κέντρα της μόδας όπως το Λονδίνο, το Βερολίνο, η Μαδρίτη και το Παρίσι αφού πατήσει πρώτα σε αυτή του Μιλάνο. Κάθε μία από αυτές τις λαμπερές και συμβολικές τοποθεσίες έχει μοναδικές ιδιαιτερότητες που τις καθιστούν διεθνείς πρωτεύουσες του στιλ, της τέχνης και της μόδας.

Στο ενδέκατο έτος της ζωής του, σημείωσε τις καλύτερες πωλήσεις του στην Ευρώπη με πάνω από 58.000 μονάδες το πρώτο τρίμηνο του 2018. Διαθέσιμη τόσο ως hatchback όσο και ως cabrio, η ειδική έκδοση 500 Collezione διαθέτει στιλιστικές λεπτομέρειες, με χρωμιωμένες επιφάνειες στο μπροστινό προφυλακτήρα, το καπό και τους καθρέφτες. Διατίθεται επίσης σε μια επιλογή σχεδίων με χρώμα το καλοκαίρι, όπως το προαιρετικό δίχρωμο (λευκό και γκρι) «Primavera» και το δίχρωμο (λευκό και πράσινο) «Acquamarina» εφοδιασμένα με ζάντες αλουμινίου 16 ιντσών. Τέλος, ένα διακριτικό  νίκελ σήμα «Collezione» εμφανίζεται εμφανώς στην πίσω πόρτα του χώρου αποσκευών.

Το εσωτερικό είναι στα χρώματα του αμαξώματος. Λευκό για το δίχρωμο «Primavera» και πράσινο για το δίχρωμο «Acquamarina». Τα καθίσματα «ντύνονται» με δίχρωμες ριγέ γκρι αποχρώσεις και κεντημένο λογότυπο 500. Τα πατάκια διαθέτουν επίσης ένα κεντημένο λογότυπο Collezione. Η νέα ειδική έκδοση προσφέρει τεχνολογία συνδεσιμότητας μέσω του συστήματος ψυχαγωγίας Uconnect 7” HD LIVE με ενσωματωμένες λειτουργίες Apple CarPlayTM και Android Auto.

Δείτε ακόμα: Nέο Kia Sportage

Τέλος, η ειδική έκδοση 500 Collezione διατίθεται με όλες τις εκδόσεις κινητήρων που προσφέρονται στη σειρά 500.

https://www.youtube.com/watch?v=7Q_u8YpD4II

Get it on Google Play Download on the App Store