Πρεμιέρα για τα Fiat Tipo Mirror και Street

Μετά τις εκδόσεις Mirror στα 500, 500L και 500X σειρά παίρνει το Tipo, το οποίο αποκτά και την επιλογή της έκδοσης Street. Η Mirror είναι προσανατολισμένη περισσότερο στην πολυτέλεια και την φινετσάτη εμφάνιση, κάτι που φανερώνει και το χρώμα «Venezia Blue», ενώ η Street στοχεύει πιο πολύ στον σπορ χαρακτήρα με την διχρωμία άσπρου-μαύρου.  Τα Tipo Mirror και Tipo Street είναι διαθέσιμα σε όλους τους τύπους των αμαξωμάτων (hatchback, sedan και station wagon), με τέσσερις κινητήρες. Συγκεκριμένα, από πλευράς βενζίνης υπάρχει ο 1.400αρης ατμοσφαιρικός των 95 ίππων και ο 1.4 T-Jet των 120 ίππων, ενώ από άποψης πετρελαίου ο 1.300αρης MultiJet των 95 ίππων και το 1.600αρης MultiJet των 120 ίππων.

Δείτε ακόμα: Ξεχάστε ό,τι ξέρατε για την Fiat. Το Fastback τα αλλάζει όλα!

Για τα Tipo Mirror όπως είπαμε διατίθεται αποκλειστικά το «βενετσιάνικο» μπλε χρώμα, μαζί με χρωμιωμένες λεπτομέρειες στα καλύμματα των καθρεπτών και τις ζάντες αλουμινίου. Στο εσωτερικό συναντάμε νέο σύστημα ενσωμάτωσης κινητού τηλεφώνου που επιτρέπει στον οδηγό να προβάλλει δεδομένα από το smartphone στην οθόνη 7″ του συστήματος Uconnect, που υποστηρίζει επίσης Apple CarPlay και Android Auto. Δεν λείπει το cruise control, αλλά ούτε και οι αισθητήρες βροχής και φωτός. Τέλος, υπάρχουν τα απαραίτητα λογότυπα «Mirror».

Διαβάστε επίσης: Δοκιμή Fiat Tipo SW 1.6 MTJ 120 hp auto

Τα Tipo Street ξεχωρίζουν χάρις στο λευκό χρώμα και τις βαμμένες ζάντες των 16 ιντσών, αλλά και την πίσω αεροτομή ιδίου χρώματος. Στα πίσω παράθυρα βρίσκουμε φιμέ παράθυρα, ενώ πίσω από αυτά υπάρχουν σπορ καθίσματα, δερμάτινο τιμόνι (όπως και στα Mirror) και το σύστημα ενημέρωσης και ψυχαγωγίας Blue&Me.

Get it on Google Play Download on the App Store