Σε αυτό το Fiat 500 κάνεις ντους

Η 60η επέτειος του Fiat 500 Jolly Spiaggina έδωσε την τέλεια αφορμή στην Garage Italia για να κατασκευάσει μία ειδική έκδοση του σύγχρονου 500, προκειμένου να τιμήσει το παρελθόν του, σε συνεργασία με τον οίκο Pininfarina.

Δείτε ακόμη: Ο κλιματισμός αυξάνει την κατανάλωση. Μύθος ή αλήθεια;

Το νέο Fiat 500 Spiaggina ’58 θα κατασκευαστεί σε μόλις 1.958 μονάδες, νούμερο το οποίο είναι ξεκάθαρη παραπομπή στην χρονιά κατασκευής του πρώτου μοντέλου. Η νέα έκδοσή του θα διατεθεί αποκλειστικά ως κάμπριο και στον μοναδικό αυτό γαλανόλευκο συνδυασμό, όπως τον βλέπουμε και στις εικόνες πιο πάνω.

Φυσικά στο εσωτερικό του υπάρχουν μοναδικές λεπτομέρειες, που το διαφοροποιούν από τα υπόλοιπα μοντέλα και αναδεικνύουν την προσωπικότητά του, όπως το δίχρωμο ταμπλό και το σήμα της Fiat που παραπέμπει στο παρελθόν. Κύριο χαρακτηριστικό του πάντως αποτελεί το πίσω μέρος, το οποίο θυμίζει αυτό σκάφους και έχει ξύλινο δάπεδο και υποδομή για να κάνεις ντους.

Διαβάστε επίσης: Έρχεται το τέλος των φρένων που ξέραμε

Όσον αφορά στο μοτέρ του, κάτω από το καπό του το Fiat 500 Spiaggina ’58 θα έχει αποκλειστικά ένα μοτέρ. Αυτό είναι το βενζινοκίνητο 1.2 λτ. που αποδίδει 69 ίππους και πλέον πληροί τις προδιαγραφές ρύπων Euro-6D.

Get it on Google Play Download on the App Store