Στην ώρα τους τα νέα Fiat Tipo και Panda Garmin

H Fiat παρουσιάζει μια ακόμα ειδική έκδοση για τα Tipo και Panda, αυτή τη φορά σε συνεργασία με την Garmin και με στάνταρ smartwatch στον εξοπλισμό!

Τα Tipo και Panda Garmin ξεχωρίζουν από το Foresta Green χρώμα στο αμαξώμα, που συνοδεύεται από πορτοκαλί λωρίδες στο μέσο των θυρών και τις μαύρες ζάντες αλουμινίου (15 ιντσών στο Panda, 17 ιντσών στο Tipo). Πορτοκαλί λεπτομέρειες συναντάμε και στους τροχούς, με το μικρότερο Fiat να έχει σε αυτό το χρώμα το «Panda» στα καπάκια και το Tipo το πλαίσιο, στα σημεία που ενώνει το τελείωμα των ακτινών. Το Panda επίσης ντύνει στα πορτοκαλί τους γάντζους στον εμπρός προφυλακτήρα.

Αμφότερα διαθέτουν προστατευτικές ποδιές σε γρι ματ φινίρισμα, ενώ μέλος της ίδιας παλέτας είναι και οι καθρέπτες. Για το Panda έχουμε και τα πλαστικά προστατευτικά των θυρών στο ίδιο χρώμα, ενώ στο Tipo «γκριζάρουν» οι πλαϊνές ποδιές. Το ιταλικό μικρομεσαίο προσφέρεται επίσης με τα χρώματα Gelato White, Colosseo Gray, Maestro Gray και Cinema Black. Η Fiat δεν το αναφέρει στις ονομασίες των μοντέλων, όμως ξεκάθαρα οι εκδόσεις Cross είναι αυτές που αποτελούν τη βάση για τις Garmin.

Στο εσωτερικό οι διαφορές παρουσιάζονται σημαντικά λιγότερες σε αριθμό και έκταση, καθώς περιορίζονται στις πορτοκαλί ραφές των καθισμάτων, τις νέες επενδύσεις σε αυτά και το όνομα της Garmin στην πλάτη των εμπρός. Η μεγάλη προσθήκη, βέβαια, είναι άλλη και αφορά το smartwatch Garmin Venu Sq που περιλαμβάνεται στο βασικό εξοπλισμό των δυο μοντέλων. Το Venu προσφέρει πάνω από 20 εφαρμογές και μπορεί να καταγράψει πάνω από 200 ώρες δραστηριοτήτων, με τη μπαταρία να αντέχει μέχρι 6 μέρες σε λειτουργία smartwatch και έως 14 ώρες σε λειτουργία GPS. Από πλευράς συνδεσιμότητας, τέλος, κάνει ζεύξη τόσο με τα smartphone της Apple όσο και εκείνα με λειτουργικό Android.

Κάτω από το καπό τώρα, συναντάμε δυο βενζινοκινητήρες. Το Panda κινείται από τον 1.000άρη τρικύλινδρο mild hybrid, απόδοσης 70 ίππων και 92 Nm, σε συνεργασία με 6άρι χειροκίνητο κιβώτιο. Το Tipo Garmin διαθέτει το νέο υπερτροφοδοτούμενο 1.500άρι τετρακύλινδρο σύνολο, επίσης με ήπιο υβριδικό σύστημα, που στέλνει 130 ίππους και 240 Nm στους εμπρός τροχούς, μέσω 7τάχυτου αυτόματου κιβωτίου διπλού συμπλέκτη.

Get it on Google Play Download on the App Store