Η αναμονή για το νέο Ford Ranger φτάνει στο τέλος της

Η Ford ανακοίνωσε πως η αποκάλυψη του ολοκαίνουριου Ranger θα πραγματοποιηθεί στις 24 Νοεμβρίου. Μετά τις κατάλληλες δοκιμές και τον ανασχεδιασμό σε διάφορα σημεία του αυτοκινήτου, το νέο pick-up αναμένεται να είναι, σύμφωνα με τους κατασκευαστές του, το πιο πρακτικό, ικανό και «εξυπνότερο» Ranger, από όλα όσα έχουν προηγηθεί.

Στην προσπάθεια εξέλιξης του αυτοκινήτου, ώστε αυτό να είναι βελτιωμένο σε σχέση με το παρελθόν, οι άνθρωποι της εταιρείας επικοινώνησαν με πάρα πολύ κόσμο που είχε στην κατοχή του ένα προηγούμενης γενιάς μοντέλο. Επίσης, για τον ίδιο λόγο επισκέφθηκαν και συνεργεία που ασχολούνταν με τη συντήρησή του.

Σκοπός της Ford, ήταν να αντλήσει πληροφορίες που θα τη βοηθούσε να μάθει, πως θα ήθελε το αγοραστικό κοινό της συγκεκριμένης κατηγορίας, να είναι το ολοκαίνουριο μοντέλο. Έτσι, θα επέμβαινε στους τομείς που έπρεπε, ώστε «παράπονα» και προηγούμενες «αστοχίες», να αποτελέσουν παρελθόν. Οι νέοι ιδιοκτήτες θα πρέπει να εμπιστεύονται το αυτοκίνητο, στο μέγιστο βαθμό.

Προς το παρόν γνωρίζουμε, πως η νέα γενιά του Ranger διαθέτει φρεσκότερη και δυναμικότερη εξωτερική εμφάνιση μαζί με κάποια στοιχεία που έχουν βελτιώσει τις ικανότητες για εκτός δρόμου κίνηση, αλλά και την πρακτικότητα. Παράλληλα, το νέο Ford Ranger «υπόσχεται» καλύτερα επίπεδα άνεσης και πλουσιότερο εξοπλισμό.

Υπομονή λοιπόν μέχρι τις 24 Νοεμβρίου και τα επίσημα αποκαλυπτήρια της νέας γενιάς του Ford Ranger.

Get it on Google Play Download on the App Store